jag lever

haha kul att jag fortfarande har lite läsare... inte bloggat på väääääldigt länge! Ibland saknar jag att kunna skriva av mig någon stans. Just nu är jag nästan (okej inte riktigt) lika glad som när jag skrev inlägget under. Det trots att jag ska få in 25 glosor tills imorgon och 23 tills på fredag. Ska även försöka få lite ordning på min och Josefines svenskaredovisning vi ska ha om en vecka, gymnasiet är inte lätt asså.. Men det gör inte mig nåt! (Tur att jag ska ta en lugn hemmahelg och plugga massor, bra där Jonna!)

Jag har kommit fram till att jag måste ha jordens bästa klass, man blir sådär glad bara av att tänka på dem! Har gått exakt 1 vecka med schemat idag och är så skoltrött så att jag kan dö, men tanken av att inte ha några mer lektioner med BF10 får mig att kriga mig dit ändå! Fy vad jag har blivit duktig på senare dar, kanske mognat nu när jag är 18 och allt? ... eller? :S hahahahaha..

PUSS




rocka på!

allt känns så bra så jag orkar inte blogga längre
jag tror det är så att när man mår dåligt så behöver man någon stans att skriva av sig men när livet går bra så vill man bara rocka vidare! Kanske kommer jag tillbaka en grå höstdag när livet inte vill sig riktigt, eller kanske inte.

Så det är precis vad jag gör om dagarna, rockar på!
PUSS

RSS 2.0