20.34

usch, blir en körig vecka som kommer nu, men som tur är ska jag inte göra ett piss nästa helg mer än att glida omkring. Känner verkligen för en sån helg nu, ni vet när man bor i sovtröja och mjukisar och bara gliiiider. haha!

En liten veckoplanering för min egna skull;

Måndag; Skola, träffa Mirelle, plugga!!
Tisdag; Skola, komma hem sent, städa lite, skriva inlämning.
Onsdag; Skola, sumba, pappa kommer?
Torsdag; Skola, fredagsensemblen, gymma, plugga (komma hem typ 9, döööö!)
Fredag; Skola, äta pizza (sallad för min del) OCH CHILLA SÖNDER! :GG

Helt okej ändå, gillar att hålla mig sysselsatt :)))))))


en fin vän och jag!

19.28

jag har tagit bort fb, kalla mig cp om ni vill. Grejen är att jag blir så arg på mig själv när man fastnar där så fort man egentligen borde plugga, eller städa eller något annat tråkigt. Så ska se om jag får mer gjort nu, hihi! Msn och telefonen finns givetvis kvar om man vill få tag på mig. 

Ne nu måste jag plugga... puss!


hahaha ;*

13.45

när jag var på ICA förut lovar jag att alla chokladkakor och chipspåsar ropade på mig, för att inte tala om all glass. Shit, hahaha det är verkligen så att om man inte får köpa något så är det just det man vill ha, mer än allt annat. 

Men eftersom jag har gett mig tusan på att hålla detta nu så blev det morötter, gurka, paprika och lite annat man kan dippa :) och en stor ramlösa såklart. 
Envis som man ääär :))

Ser fram emot veckan som kommer med, blir träning med Jossis iaf 2 gånger (åh gud ge mig ett gymkort)


we want you!

10.58

kl är inte ens 11 o jag har varit uppe i 2 timmar ;| 
idag ska jag städa lite och även försöka plugga en skvätt. Handla något roligt tills ikväll vore också bra men vi får se. 

Hahha jag somnade innan 23 igår... Spontanfest igår vid 21 lockade lite, men då hade jag tagit på mig pyjamisen och bäddat ner mig så sket i det. 
För övrigt är jag ledsen_chey, fjällar som en apa från mina ben så är nu vit på smalbenen igen. Helt sjukt vad fort färgen försvinner..... så får la bli solarie någon dag snart (eller så går jag till att bli blekfis igen, mer ekonomiskt så)

PUSSIS!

18.17

är så partysugen så jag kan dö, inte okej!
har iaf dragit på mig mjukisbyxorna och funderar på att plugga en stund, fast lär nog sluta med att jag kollar på film istället. Känns helt fuckat att i princip alla jag känner är på fest ikväll, och här sitter jag.. i ett tomt hus i Floby och funderar på att plugga! :(

Fyfan, ingen bra dag idag.. men sånt är livet ibland.
Jag ska dessutom bli nyttig, hhihi.. eller ah, nyttigare kanske man kan säga. Inget godis och inga chips, bara dricka ramlösa/loka osv. Får se hur länge jag lyckas med dethär. Försöker dessutom börja träna på gym med jossen, emma, vickan osv. men får se hur det går med pengarna till det.
Sedan längtar jag lite efter att få börja springa igen när snön försvunnit (BER TILL FUCKING GUD ATT MINA KNÄN HÅLLER NU I MINA NYA TRÄNINGSSKOR..)


smack!

10.55

Manson <3 Manson <3 Manson <3 Manson <3 Manson


jag behöver manson i massor o jä*#@r vad det hjälper att ösa, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

just nu;


Sitter och jobbar med en ny inlämning, jag som nästan gjort klart allt det andra och var inlämningsfri :(((

20.52

ps. glömde säga att jag varit flitig idag så har en inlämning kvar (o den har jag ändå börjat på) och ett matteprov att göra sedan är jag klar med allt som jag haft liggandes, hur gööööööööööööött?!

hahaha nä jag är inte spårad o nä jag har inte damp.

hahah eller jo jag är nog rätt spårad och kan hända att jag har damp med!

jag ska ta det lugnt i helgen och det ska bli gatt, mysa med mig själv och äta gott osv, avis du blev nu.. eller hur?
haha ne, ska skaffa mig ett liv :D
imorgon börjar jag förövrigt 8, känns som att det suger. men slutar typ 13.50 vilket ska bli najsigt!
pussisar

20.47

jag är såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär glad idag. HIHI efter musiken kom Ann-britt och frågade om jag ville vara med i fredagsensemblen, dog en smula.. började nästan lipa! HAHA :D
Sedan spenderades eftermiddagen med Josefinast <3 har skrattat så jag har ont i magen, pussis på dig honey!

(min adidasväska pajjade idag, den som var ny </3 och jag ramlade på väg hem från tåget.. men vad gör det?! ÄR SJUKT GLAD ÄNDÅ)


försökte mig på att göra hjärta och puss mun samtidigt... gick väl sådär men vad gör det :DDD
NU SKA JAG ÄTA KAKOR OCH FIRAAA, PUSS

22.10

jag har kladdat ihop en sida global hälsa + sovit lite... helt okej :)
egentligen borde matten komma först, men ska kolla om jag får göra den på måndag ist så jag får helgen på mig att öva, hihi!

Har för övrigt världens huvudvärk.. bara bultar, det gillar vi!
O jag lär inte kunna sova på länge eftersom jag sovit innan idag, funderar på att kolla VD hela natten typ.. vore awesome.

PUSS

16.38

2 inlämningar, 1 prov, 1 lapp som ska in (som jag måste ha en ny) o detta ska va fixat på fredag... o nu ska jag sova, nemen oj!

hahahah jag älskar livet, allt har gått åt helvete de 2 senaste dagarna (asså typ missat bussen med 3 meter, tappat chokladbollen på golvet, tappat en mapp i skolan så alla papper flög ur osv) småsaker som bara gör mig sjukt arg.. ooooorkar inte!

OKEJ, SKÄRPNING JONNA JEOVINA!


ligga?
HAHAHAHAHA asså nej jag är inte rolig... hahahaha
orkar inte räkna matteeeeeeee och orkar inte skriva hälsopedagogiiiiiiik, lovelife!

19.54

ps. glöm aldrig hur fin världen kan vara! ds.

02.41

Jag har kommit fram till att jag har haft/har små delmål eller speciella händelser som jag verkligen sett fram emot eller ser till att försöka fixa, och jag tror att det är bra... att ha små stopp att se fram emot, som lyser upp tillvaron lite extra.

Här är några exempel på mål jag haft/har;

-att fylla 15
-skaffa moppe
-gå ur 9'an utan ett enda G
-klara av gymnasiet utan ett enda IG (vadå skillnad lixom...)
-ta körkort
-fylla 18
-ta studenten och festa hela natten
-metaltown 2011
-sticka utomlands med några kompisar för att festa o sola en hel vecka

Just nu taggar jag att fylla 18, metaltown, sticka utomlands och ta studenten. Fyfan vad skönt att slippa all skolpress.......


21.17

okej, måste bara säga att Vixie är brabättrebäst och fick mig på extremt mycket bättre humör igår. Så slutade med att jag hängde med ut till Gudhem iaf, och tur var väl det. Orkar inte gå in på några detaljer just nu men vi öste och det är det viktiga! :D

Idag har jag träffat mamma en stund och även kollat på lite värdelös film, precis vad jag gör nu med. Zappar mellan trean (click) och fyran (iRobot). Borde plugga matte eftersom jag kanske får göra provet imorgon, men jag ska nog äta lite kakor istället, score!

Jag mår riktigt bra och hoppas att det kommer sitta i ett tag nu, så kanske blir lite roligare blogginlägg framöver, PUSS

11.39

god förmiddag!
Idag var det meningen att jag skulle åka till Gudhem med fint folk men tror inte jag orkar det, vi får se.
Vixie kommer iaf om en stund för o fixa sig här o försöka övertala mig att följa med ändå....... haha! 

Igårkväll var jag iaf i Stenstorp, första och förhoppningsvis sista gången.. tack Jimmy för att du finns <3 ne jag ska nog ta bort bloggen, hur kul är det lixom för er och läsa något inlägg i veckan som heter något i stil med "fuck life" så så lika bra o sluta blogga helt. 
Dock gillar jag att skriva av mig någonstans när fingrarna bara glöder!


extremt kass cambild från igår.

fuck

duschade igår o det var som något magiskt hände så numera har jag häxhår...
(Permanentade det lockigt i Thailand för er som missat det) Men nu gick alltså alla lockar i överhåret ur så det står mest åt alla håll :S Hahah får bo i toffs en tid framöver!

Är även hemma från skolan idag, lever fortfarande på barnmat. Har missat 5 av 5 skoldagar. BRA DÄR JONNA! Men med tanke på vad jag tycker om skolan o klassen o livet så är det helt okej ändå. 
Idag ska jag ligga i sängen o tycka synd om mig själv, ska kanske rensa lite i garderoben o börja packa ur resväskan (tvättar trots allt imorgon) men vi får se vad jag orkar, ehehehe!


ignorera ansiktsuttrycket men det håret skulle jag gärna ta tillbaka!

ÅH JAG VILL HOPPA AV SKOLAN, JÄKLA SKITSVERIGE SOM INTE HAR NÅGRA JOBB!

skolångest!

det är inte det att jag bara är skoltrött som gör att jag inte vill tillbaka imorgon, utan även att jag vantrivs som fan och inte vill ha något med varken bf eller inlämningar att göra.
Varje dag känns som en pina och jag har ångest redan nu över att behöva gå imorgon. Om jag ska vara ärlig så trivdes jag så mycket bättre i SP09b som jag var dum nog att lämna eftersom jag var allmänt nere och trodde att jag ville jobba med människor. Kan nu säga att jag hellre vill bli ljus/ljus tekniker eller scentekniker. 
Skulle alltså gått MoP med inrikting ljudteknik om jag varit smart, men är jag smart? -Nej..

Skulle räknat massa matte på lovet och gjort en inlämning, har jag gjort något av detta? Svaret är nej där också. Jag känner ingen motivation alls o går det åt helvete så gör det................. Varför föddes jag inte i Sthlm så jag kunde gått på adolf-fredrik ist :( 

Ska ta mitt gnäll o bege mig mot köket för att göra iordning en barnmatsburk (ja ni läste rätt!) Det är nämligen det enda min mage klarar för tillfället, antar att den Thailändska maten fick den att balla ur lite kan man väl säga.

Lev med att detta blev ett klagoinlägg och att jag inte orkar med mig själv just nu, puss!

RSS 2.0