21.42

Det värsta med att tvätta är att saker aldrig hinner torka ordentligt så just nu har jag kläder som hänger i precis hela lägenheten... Tur att jag hinner städa iordning lite imorgon innan jag drar mig ut mot floby!

Min lägenhet har faktiskt varit riktigt fin i en hel vecka nu, det har nog aldrig hänt förr... HAHA, illa Jonna!
Nu har jag även bestämt mig för att jag SKA plugga i helgen, iaf lite, typ yttepytte. För det är bättre än inget alls och annars lär jag få ett extremt h*vete nästa vecka. Gud vad jag är duktig. På fredag blir det party iaf o jag är SÅHÄÄÄÄR taggad, det är sant! Så taggad har jag inte varit på skitlänge. Oså äre lixom 7 jobbiga dagar kvar, men dom går förhoppningsvis fort :DD (och jag spikar förhoppningsvid 2 prov, 3 inlämningar och en redovisning under den tiden med, MVG hello)

Och jag kom även på att jag varit i skolan hela den här veckan, på varenda lektion.. För att vara mig är det otroligt bra (okej, har mest varit gilltlit frånvaro det sista, men inte ens det den här gången) 

Det här inlägget blev totalt ovärt för er andra eftersom det enda jag gör är att berömma mig själv typ..? hahaha men som Jossen hade sagt; ah det får man ibland!

16.01

Är i full gång med tvättandet och om några timmar kommer Jackie :) en helt okej eftermiddag!
Tusan vad kul jag haft idag, har kramats i massor och ätit chokladpudding (bajs), sjungit lungorna ur mig, sprungit och skrikigt som bara jag kan och en massa andra bus.
Ska tydligen på ålle med, hahaha Tildisens (och lite Johisens) fel! (klaga inte på mina smeknamn..)
Mycket paranteser idag, jappjapp!
NE NU SKA JAG STÄDA och sluta skriva så mycket strunt!
Let's bygga en pyramid råå!

08.39

Om 5 min ska jag vara nere vid busshållplatsen och jag måste borsta mina tänder o fixa håret osv.. Lycka till jonna!

(köpte ny foundation igår, givetvis vart den för mörk fast att jag köpte den allra ljusaste /Kbry)*

NU MÅSTE JAG SPRINGA - PUSS

20.46

Okej, sumba var inget för mig.. jag är verkligen mer för att slåss o träna skiten ur sig oså, sumba var lite för "mesigt" eller vad man ska säga. HAHA! Tuff jag låter.. Lär säkert gå på det fler gånger iaf eftersom det inte är något annat på onsdagar som lockar.
Och jag har sådan beslutsångest över helgen, på fredag vet jag vad jag ska göra. Blir body pump med Loysan och sedan kommer pappa o hämtar mig så blir chill i Floby. På lördagen vare tänkt med lite spontanparty, men så kom ju ålle med en ny fest den 8'de, vilket är väldigt snart.. och blöööööööh!
Kanske kan hitta på något kul med pappa denna lördagen ist, och faktiskt ta mig i kragen och plugga lite.. Åh vad svårt! Plugga på en helg är inte riktigt min grej... HIHI!
Ne nu ska jag skriva lite svenska och sedan försöka att lägga mig i tid, imorgon blire tvätt o mys med Jackie!

16.27

Här haru filmerna Pilop;



15.40

Nästa vecka har jag typ dagligen saker som ska lämnas in/prov, och har jag börjat på något utav det? Nä... Får bli till helgen då! HIHI.
Lite gött nästa fredag när det mesta är gjort, funderar nästan på att fira lite då.. fast har iofs endel jobbiga saker v.15 med.. får helt enkelt fira på lovet istället, åh så gött... inte ens 2 o en halv vecka kvar till lov nu, DET ÄGER!
Ne nu ska jag sluta cepa, blir sumba om en stund o ikväll ska jag öva lite gitarr och även öva lite på min moonwalk som inte är direkt bra. Helt nödvändiga saker att öva på, men vem orkar plugga kommunikation lixom?

Snart kommer det upp två filmer från i fredags med, mest för att Filip själv ville se dem men lite för att det är kul med. PUSS


För exakt ett år sedan var jag såhär cool!

16.35

Kom preciiiiiiiiis hem efter en lång! skoldag.. Skulle egentligen dragit på body combat men hade 10 min på mig hemma att byta om, äta osv så det sket sig. Imorgon ska jag iaf dansa Sumba med Louise :) Duktiga mig.. Har ju bojkottat även chips osånt nu (om det inte är något spec typ födelsedagar oså, då får jag äta chips men inte godis) så är väl bara träningen som saknas!

Idag ska jag då plugga massvis, hela eftermiddagen faktiskt hade jag tänkt.. så att jag inte somnar o sover bort hela eftermiddagen som jag brukar. 
O imorgon blir det till att handla lite osv och träna då.
På torsdag har jag tvättstugan så lär väl bo där hela eftermiddagen
O på Fredag så sticker jag till pappa i Floby.

I helgen tänker jag inte festa, jag vill mysa.. både med familj och vänner så vi får väl se vad som kan tänkas dyka upp :)

23.35

Varje gång du möter min blick
går en störning genom ljuset
Varje gång du möter min blick
så vet jag vem jag är

21.52


idag sket jag i att det var snö eftersom solen sken ändå så har solbrillorna hängt med hela dagen, hihi!
Skolan var mer än helt okej eftersom jag o Matilda o Vickan inte gjort annat än att typ dansa o spanat..
Visst får man mer att göra hemma sedan men sånt är livet! Kul har vi haft iaf :))
Skulle tränat idag, men varken jag eller Jossen orkade så har sovit hela eftermiddagen istället. Så nu inatt ska jag plugga o det äger.

PUSS

00.45

Natten är ung och jag ligger vaken osvosv.

Dygna eller inte dygna, det är frågan det?!

20.58

Matilda och jag bestämde oss för att gå ut och gå förut, men efter 10 meter insåg vi att som de veklingar vi är skulle min säng passa bättre för tjejsnack. Och tur var väl det eftersom det började snöa som tusan efter en liten stund. Jag är faktiskt megaglad att hon började i våran klass och att slumpen plaserade oss i samma grupp under hennes första dag, och att våra mormödrar är typ BFF och att hon bor så nära mig så vi blev busskompisar redan första dagen för hon är helt superbäst!

Jag längtar till skolan nu, för om man bortser från alla 94307689345 inlämningar så hur mysigt är det inte att kramas och bara få prata i massor en hel dag? Imorgon blire dessutom träning med min Josse, huuuuuuuuuuuur göööött?! Mitt humör är dock lite bajsigt atm men det gör inget, jag äger iaf :))) haha ne nu ska jag laga lite mat och försöka få tag i lite folk.

PUSS


HAHA... lovar att katten hatar mig...



14.57

Vaknade nyss, halv 3.. helt sjukt :S Hade vi inte ställt om klockan hade det ju "bara" varit halv 2 o det känns inte lika hemskt. Aja.. Igår var jag iaf på bio med Mamma, Klara och Anders. Det blev filmen True Grit. Den var väl.. sådär? enligt mig. Vääääldigt seg i början osen pang så hände allt de sista 5 minutrarna, den var även rätt förutsägbar. Men den funkade lixom iaf :) 

Idag, eller ja det som är kvar av dagen ska jag försöka spendera med matilda och även få lite plugg gjort kanske (lägg märke till kanske't). Borde även städa mitt rum lite men lär antagligen inte orka det heller.. hello lat!

PUSS


söt och silvrig tjej, haha allt klotter på mig står dessutom kvar, får hoppas att det går bort tills imorgon iaf :S annars får folk leva med att det står emma o filip o tuttar osv on my body... hahahah!

12.01

Kvällen igår gick från bra till dålig till helt okej till sämst. Orkar inte gå in på så mycket nu men vissa är verkligen idioter :)))
Hemma hos mig var det kul iaf, inte alla som har en egen boytoy... hahah! På ålle var första timmen kul o jag gick loss riktigt rejält, osen blev jag arg så drog hem runt ett o käkade chips ist, haha det äger!









Visst var vi söta?

14.26

Nu; 
FIKA!
Sen;
springa hem och invänta folket, får dock se om jag orkar att dra med dem vidare till ålle sedan, we'll se!

10.51

Blev ingen redovisning eller något prov idag, har inte sovit alls inatt så stannade helt enkelt hemma från skolan..
Får hoppas på att allt känns lite bättre i eftermiddag när jag fått krama om Josefinast<3


bara inte du... <3

01.04

Nu är det fredag och jag ska upp om alldeles för få timmar men vad gör det om hundra år? Kan passa på att säga att min lägenhet ser ovanligt bra ut, men det lär väl inte hålla länge, i eftermiddag sitter det väl silvertejp överallt och ligger smink/kläder på hela golvet o ja ni vet, så det brukar se ut när man taggar fest.


hjärtat mitt :( <3
Ska försöka att samla mig lite och få några timmars sömn så jag inte blir odräglig imorgon..
Håller tummarna för att jag skrällar till det och spikar både redovisningen och provet någolunda bra.
PUSS

21.24

R.I.P fina du <3

Imorgon blir iaf en bra dag, förutom redovisning + prov suger men sånt är livet.
På em blir det stressigt som alltid när det är Ålle men det äger iaf!
Kommer i vilket fall som helst lite puddingar till mig, alla kommer vid olika tidpunkter o det suger lite o blir lite jobbigare än annars men tror allt att jag ska överleva iaf!
Orkar inte tagga riktigt än, hoppas att det kommer imorgon, hihihi!

Kylie Minogue – Higher



18.28

Idag inhandlades silvertejp, diskborstar, hyvlar, glass, sprayfärg till håret osv. Är hemma nu iaf!
Ikväll ska jag leka städtant hela kvällen eftersom jag antagligen sover hos Jossen imorgon eftersom vi har en redovisning vi inte börjat på än, opsi där med!

Nu ska jag hoppa lite på Emma som sitter i soffan mitt emot mig o fular sig <33333333333
Jobbigt att vara så bra som jag är, hihihihi

14.19

Idag har jag studiedag så ska ut på jakt efter silvertejp osv. 
Inte pluggat ett piss dock, fast att det skulle behövas, ops :D Fast har ju vaknat precis så skyller på det!




Igår var vi på jakt efter korv och skaffade oss en korvbil, hihihi titta och njut!

22.20

Jag är helt förstörd av lycka, tårarna har runnit konstant riktigt länge nu... HAHA hej tönt! För ett tag sedan så skickade jag in en sak lite på "skämt". Det var en ansökan för att får jobba för E.M.D (mina stora idoler ja!) Men man tänker ju att dem aldrig kommer ta mig osv. O nu addade en tjej mig på msn nyss O JAG VAR TYDLIGEN UTVALD?!?!
Så lycklig... Jag ska iaf marknadsföra deras turne osv. Dessutom får jag träffa killarna efter deras uppträdande o lite så. 
Det äger!!! 




22.09

<3





du är världens bästa vän!


21.07

Jag hade lovat mig själv att ta tag i lägenheten ikväll eftersom jag sköt upp det hela förra veckan osv... Men orkar verkligen inte, ist äter jag popcorn och dricker oboy! Skulle ju tränat imorgon, ta tag i det hela igen men nu får jag avboka det för att storröja imorgon ist. Imorgon måste jag dessutom plugga.. så gåre när man skjuter upp allt.. busigt va?!
Så från och med imorgon är det skärpning, på riktigt!
HIHI PUSS

19.40

Nu är jag hemma igen, hur tråkigt?! Hann inte ens kolla klart på Mysteriet på Greveholm ju :(( haha! Såhär har iaf min helg sett ut;
Fredag - Kom till Emma vid 6tiden, vi dampade runt i plastpåsar och spårade så som bara vi kan. På kvällen/natten blev det 2 djupa filmer, eheh och massa massa massa prat.. givetvis åt vi chips o drack cola med!

Lördag - Vaknade vid 1, åt frulle o korv <33 innan vi gick ut till stallet och spenderade x antal timmar där. Tror vi var inne igen vid 6 kanske. Det blev en dusch och sedan lite fix innan vi stack upp till Robins rum där Robin x2, Nelly och Denise satt och drack öl typ (6-manna-partyn-äger!). Vid 12 skulle Lena och Bosse sova så då blev vi genast jättetysta (nästan iaf) och så åt jag o Emma pannkakor och deepade lite fram tills 1 när vi kollade på big brother och fick ryck. Hahaha säger bara en sak; fisar äger!

Söndag - Vaknade vid 12 typ av att Robin stormade rummet, FU! Osen blev det frulle och korv givetvis. Gick sedan ut till stallet eftersom hovslagaren var där oså kom Vicky förbi o lite sånt.
Eftermiddagen spenderades på Emma framför Greveholm (ja vi ligger på varran under samma täcke fast att det finns två till bara för att vi är så mysiga).

Helgen har ägt sönder eftersom min Emma är så bra <3

18.59

Jag äger och jag har ridit idag (äger!!) o nu ska jag snart in i duschen och raka mina armhålor osv, hihihi!
Bara Emma blir klar snart så.............
Just nu ligger jag och hästar ner hennes säng och kollar på greveholm o äter upp de sista av chipsen, äger!
Bilder kommer snart, puss!

11.11

Har haft "rast" sedan halv 10 o börjar inte förens 12.45. HEHE blev ingen engelska idag, orkade inte... och eftersom jag gjorde en liten inlämning på 10min förut så har jag lunch i 1000 år istället, BF äger!

Sitter bredvid Jossen o hon kollar på massa big brother-klipp, jag hatar skiten och tycker vi kan gå till matsalen istället för att jag är hungrig, ovanligt.

I eftermiddag packar jag ner mjukisbyxorna och sticker till Emma, eftersom jag inte är frisk än så ska jag bosätta mig i hennes säng hela helgen, hihih.

PUSS

tjockis, men gillade vädret ändå!

21.13

Oj oj oj vilken fin dag det har varit idag! Säger som de flesta andra, nu är det vår på riktigt.
Idag har jag skrattat så mycket så min mage är alldeles öm och jag har kramats och skrattat lite till. Idag kände jag sådan otrolig glädje. Kollade på film, hade friidrott där jag o Jossis låg på en maddrass och pratade med fina klasskompisar (o jag lärde mig både tresteg och häck, hihi)
Sedan var det hål, togs en massa kort och köpte kakor på willys!
Risgrynsgröt och sedan var det konsert... grät under 3 låtar och hade gåshud under 2, så den måste väl varit bra antar jag.

Efter skolan pluggade jag o Josefine i flera långa timmar och sen åt vi lite glass.
Ni hör ju hur bra dag jag haft?! Hoppas imorgon blir minst lika fin (hihi på kvällen ska jag ju till Emmsan så lär garanterat bli bra)

Jag älskar dig Josefine <3




hjärta!

nu orkar jag inte ladda upp mer, det kommer en annan dag. Men ni ser ju hur härligt det ser ut, hihi!

23.41

På fredag sticker jag till Emma för en helhelg där. Har vi tur har vi köpt varsin ugli suit innan, skiter i att jag BORDE lägga dem pengarna på ett par Jeans egentligen... :D
Vi ska tjocka oss hela helgen (haha hej fettos §) O jag ska få rida lite på hennes polle med.. lär äga!
Precis som gamla tiiiiiiider, längtar så mycket så att jag kan dö! 

MIN TJEJ ÄR SNYGG <3



17.35

Jag är så trött på att ha en negativ inställning till allt, jag är trött på att allt känns piss och skit. Just därför ska jag försöka ändra på detta eftersom saker blir inte bättre än vad man gör dom till, right?
Idag var första gången på länge jag kände mig lugn och bara garvade rätt ut för att jag kände för det och nu ska jag ta mig tusan göra allt för att behålla den känslan. Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Så nu ska jag ta min nya inställning och dansa vidare, puss


brun chey i somras, hihi

15.32

Hejhejhallå!

Kom hem från skolan för en stund sen, fick ännu en sak gjort idag så nu har jag "bara" 2 inlämningar kvar, båda är tills på fredag och jag har börjat på den ena. Det känns helt okej om man säger så! Hade jag ätit godis hade jag unnat mig lite sånt nu...  Jag vill egentligen bli klar med resten så tidigt som möjligt men idag ska jag nog bara ta det lugnt och dega så jag orkar med resten av veckan.

Vill trääääääääääna.. men nu ska jag ta det lugnt iaf tills nästa måndag innan jag vågar mig på något. Lika bra att bli helt frisk innan, eller vad säger ni?

Orkar inte ta ngn ny bild eller ladda upp ngn gammal heller, felåååt!
NU BLIRE NÄSSPRAY O HOSTMEDICINTIME
PUSS

21.50

Jag har skickat in båda mina APU-uppgifter nu! :O (Jag, Jonna, är i god tid för en gångs skull...)
Att jag har 2 saker till som borde vara klara imorgon skiter jag i just nu, jag har pluggat järnet i helgen och är någolunda nöjd med det jag skickade in idag så ska unna mig en myskväll, hihi!

Imorgon däremot blir stenhårt plugg hela em (eller så mycket mitt huvud pallar iaf).
Gud vad jag är duktig ibland... Vill bara bli klar med det som jag har liggandes!

Ne nu skulle jag inte skriva ett inlägg om allt plugg jag har utan om att jag gillar mina vänner väldigt mycket <3
DOM ÄR HUR GOA SOM HELST, HIHIHI!





16.54

Jag är lite ledsen över att Eric Saade vann igår.. hahaha igårkväll grät jag och känns som att jag lär göra det samma snart (kollar på reprisen nu).
Har alltid gillat Eric innan.. men Danny sjunger hur mycket bättre som helst o hans låt var även betydligt bättre. Så det var lite jobbigt igår. Hahaha, idolfjortis <3

Nu ska jag plugga resten av kvällen eftersom jag inte börjat med något av det som ska in imorgon? :S haha opsi!


En annan av mina puddingar :G ögongodis!

20.45

Varje gånga jag ser dig exploderar det någonting inom mig, det räcker att du ler mot mig så kapitulerar jag. Varje gång jag attraheras då vill jag bara va med dig.

22.06

du är bra du









J<3J
puss mitt gry!

20.12

Idag har jag spenderat x antal timmar på sjukan.
Dom stack mig i armen men eftersom jag fick ett klistemärke så äre okej... iaf nästan.
I vilket fall som helst har jag virus i bihålorna (därav min huvudvärk som fått mig att nästan svimma)
och eftersom det är ett virus jag har så får jag ingen pencilin eller något utan har fått en lindrande nässpray och så är det bara att vänta ut det. Så blir ingen praktik imorgon heller, buhu :( missat 50% men vad gör man? Lite kul ändå att Carolina (hon den snea på min bild i inläggen under <3) har exakt samma sjukdom som mig. Smittat varran?! ah typ...

Så här ligger jag, med chips och naturgodis, har precis tagit nässprayen och hostmedicin jag fick med. Chattar med mongolido och kollar på tv. Det känns helt okej ändå, och plugget som jag borde göra tar jag igen i helgen (eller..?)

PUSS

22.14

(har lyckats sänka mina krav lite också.. jag har börjat inse att ett MVG säger inte mycket mer om mig som person än ett G gör, bra där Jonna!)

Känns rätt gött att jag inte känner mig lika pressad längre, måste inte hålla på med schutusen saker för att alla andra ska va nöjda eller för att någon annan gör det. Nu tänker jag börja göra saker lite mer i min egna takt och det firar vi med lite oboy och film! 

Hahah ibland överraskar jag nästan mig själv!

Langar en söt bild på mig och carolina för att vi är så söta och för att jag är lite glad över att vi ska ses i helgen, ihihi!

20.24

Jag har tagit mig en ordentlig funderare och vet precis vad jag ska göra nu.
Först på listan är sjukan imorgon, usch.

O på måndag blir det till att prata med Ami, Ann-Britt och förhoppningsvis Syon med :) Nu ska jag lösa det för att jag själv ska orka med och för att samtidigt må så bra som möjligt. 

PUSS

14.12

En påminnelselista till mig själv för att jag inte ska glömma av ngt!

Idag - ligga hemma och läsa solo o bli frisk
Onsdag - praktik, kör, sumba, plugga
Torsdag - praktik, tvätta, städa, plugga
Fredag - åka till åsarp
Lördag - åsarp, carro?
Söndag - åsarp, körövning hela dagen/kvällen
Måndag - skola, plugga, body combat <3 (äntligen)
Tisdag - skola, body combat
Onsdag - skola, sumba, plugga
Torsdag - skola, forza, afro, core
Fredag - skola, party?!
Lördag - götebort med Loysan (FUCK SHOPPINGFÖRBUDET!!!), party med Vikingen?
Söndag - sova ut

Fan vad jag ser fram emot helgen o nästa vecka :D awesome!
(hittar man inte sin kalender får man improvisera, bloggen fick duga sålänge)

00.24

saknad..



15.21

Igår somnade jag innan 12 vilket jag inte ens brukar göra på vardagar. Så idag var jag uppe och pigg vid 11. Helt supernajs (är dock skittrött nu? :S).
Ikväll blir det bio i Skövde med pappa, har jag tur kanske jag tom får köra dit :DD När jag ändå är i storstan ska jag passa på o kolla hur mycket pengar jag har på kortet, MÅSTE shoppa lite nu asså, inte shoppat på flera månader....... Fast egentligen vill jag till Ullared en heldag eftersom jag vet att det jag vill ha/behöver finns för halva priset där, kör mig till ullared någon?! 888

Nästa helg ska jag försöka spendera i Åsarp, dåligt gött att slippa laga mat och dessutom träffa min prins. Jag diggar min nya livsstil lite ändå. Ta det lugnt på helgerna, plugga och spendera tid med familjen (när man inte bor hemma så blir det inte av så ofta) och på veckorna så är det skola (praktik) och sedan hem och äta snabbt för att sedan göra det jag tycker allra bäst om. 
När man kommer hem är det så skönt att bara lägga sig o ta det lugnt, kanske plugga lite. Tänk vilken skillnad mot för ett halvår sedan. Då kom jag hem från skolan, somnade o sov bort hela eftermiddagen, åt lite på kvällen när jag hade vaknat för att sedan kolla på filmer jag redan sett tills jag somnade igen. Hahaha, låter jäkligt värt va... Jag kan dock sakna det galna partyhelgerna man hade förr. Varje helg vare dansdansdans tills benen inte bar en längre. 

Jag tror jag börjar bli gammal, en partyhelg i månaden... MAX är vad jag orkar med... hahahah....... dålig jag låter. Aja, det vänder väl frammåt sommaren, brukar bli så :)

Blev ett långt inlägg ändå, ops!


Daaaansa dåååååååååååååååå!

18.19

Hej, jag bor i Falköping... staden där folk snackar skit om personer de aldrig pratat med. Att folk aldrig kan lära sig att hålla tyst och snacka om saker de vet något om ist? Fattar inte vad problemet är ;S

Fler och fler personer blir 18, det suger.. vill med!!!!!!!!
102 dagar kvar, åh gud gå fort!
På tal om dagar så har jag endast 5 dagar kvar på min praktik, hälften gjort alltså o det känns göööööött!

Jag orkar verkligen inte skriva mer, blir bara irriterad på folk o deras skitsnack, kom fram och prata med mig ist för att prata om mig....... SVÅÅÅRESSSSSSS, HIHIHI!

NE SkA SLUta CePA OCH GÖRa OVÄrDA MElLannRUMMM ÖVVERALT
(har aldrig spårat förr :O)


Kolla bara vad cool jag är! :))

17.26

Det suger att jag inte hinner gymma idag :(( Hade velat boxas lite och svettas oså (hade 3 pass inbokat)... men nu är det som det är, pappa kommer och hämtar mig ikväll så det ska bli kul iaf.
Jag tycker att atlantica borde ha lite mer pass på helgerna, jag vill dansa eller slåss eller helst en blandning av det men nu får man ju vänta tills på måndag :'O.
Vet att det blir mycket tjat om träning, men fan vad kul det är!! Jag älskar det! :D

http://www.youtube.com/watch?v=T0Yhi1G6Iig Den videon visar precis vad vi gör på body combaten, åh lord i love it, får damp o vill bara köra när jag hör musiken, haha!

Imorgon är det sista dagen på central och på kvällen äre pizzatime (salladstime) Jag är inte ens sugen på pizza, har man klarat sig första veckorna så försvinner godis- och flötsuget sen så det går riktigt bra för mig, hihi!


Sånnahär äter jag när jag gymmat, så sjukt goda (bättre än godis!!) och dessutom nyttigare!

Dag 4

Sju rädslor:

1. Spindlar
2. Att dö
3. Att förlora människor i min omgivning.
4. Livet som vuxen, jobb skrämmer mig en aning.
5. Att inte hitta "den rätta" och bo ensam som pensionär
6. The grudge (ryser seriöst av namnet.. fyfan!)
7. Mig själv, jag skrämmer mig själv ibland........

Dag 3

Åtta saker som irreterar mig.

1. Folk som snackar skit om andra.
2. Sega personer.
3. När man förväntat sig något och det inte blir så
4. När man upptäcker att man har mycket mindra pengar än vad man själv trodde.
5. Skitungar
6. Folk som lägger sig i saker dem inte har med att göra
7. Mig själv
8. Personer som inte vågar stå för dem de är.

RSS 2.0