opsi

Blev ingen skola idag, var inte riktigt i form för det.. opsi!
Har i alla fall gått en vända på stan o fönstershoppat eftersom ekonomin inte håller för något annat just nu och sedan har jag tränat. DET VAR SVETTIGT!
Har skrivit en inlämning och skickat in den med, bra där! Sedan har jag inte så mycket plugg... så vet inte riktigt vad jag ska göra mer ikväll, kan ju alltid diska!

Hahaha jag låter mongo, men what to do lixom.. Har man inget för sig kan man lika gärna plugga. Imorgonbitti blir det BodyPump, OCH DET SKA BLI SÅHÄR GÖTT!


jag myser i min onepiece och hare bra!

i'm broken

så in i helvetes jävla trasig

och inatt tänker jag dygna, eftersom jag lyckades somna mellan 14 och 19 så har jag inte gjort ett piss idag och är givetvis skitpigg nu, så ska skriva lite på en inlämning och sedan kolla igenom alla twilight-filmerna! Har ätit massa chips och choklad idag med så en promenad vore inte helt fel heller.

Gamla sår som rivs upp på nytt, helvete, den 28de oktober sticker jag iaf här ifrån för ett tag! SKÖNT om ni frågar mig!



true


tiger

Igår blev det party eftersom jag är ledig idag! Det blev bilåkning, donken, ösarfest, "hej-jag-heter-jonna-och-vi-kände-varandra-när-vi-var-jättesmå", 3manna fest och allt som hör kvällar-innan-lediga-dagar till!

Idag när jag vaknade upp låg det en person på golvet och sov, min vapendragare bredvid mig och så hade tydligen Tiger kommit till mig imorses vilket jag inte kommer ihåg så hade en stor hund här med.. hahahah!

Jag ska ösa i helgen med, sedan blir det no more party och 100% fokus på träningen.
För seriöst, det suger att vara bakis... som idag, en hel dag åt helvete med huvudvärk och sängliggandes.
Hihihihihihi

Nej Jonna Jeåvajnen, dags att ta tag i ditt liv och iaf slänga alla burkar som täcker halva lägenheten!
PUSS


...från igår!

run bitch run

Istället för att plugga osv tog jag en springtur på 4km nyss.. Hur sjukt är det inte att innan sommaren kom jag inte runt 2,5km knappt och nu springer jag nästan det dubbla utan problem? Här ser man hur det lönar sig att kämpa! HIHI!

Annars då? Jo ska snart in i duschen (fast att kl är lååångt efter 22, förlåt alla grannar!) och sedan ska jag krypa upp med en kopp te framför någon gammal film.. dumt att klaga!
Imorgon blir det dessutom soft dag i skolan kan man säga, värsta lektionen går till ett studeibesök så ska nog dra på mig ett par mjukisar och överleva. Och imorgon har det FÖRHOPPNINGSVIS löst sig med min praktik också! SÅ SKÖNT!

På torsdag är det studiedag och då har jag tänkt att flyttstäda och vara duktig, kanske plugga lite med.. om jag orkar!
Har varit så flitig i veckan så i nästa vecka behöver jag inte vara flitig alls typ, hahahah eller drömma går ju!
Nu sitter jag mest och försöker komma på något att skriva om eftersom jag inte orkar ta av mig och gå in i duschen, FML!

du kan va en rubrik

Idag har jag;
Bokat min första körlektion
Troligtvis fixat praktikplats
Varit en stund med Vickan
Påbörjat tvättning

Idag ska jag; 
Gymma
Diska
Städa
och ev. plugga lite
Kan bli en chipspåse och choklad ikväll som belöning, hihih tjockis!
duktig_chey som tagit tag i livet nu, bara en sak kvar sen.. ehhehehe 
PUSS

fest i hela huset

jag öste igår så är lite snurrig idag.
skulle egentligen på spinning och core ikväll men köper nog en chipspåse på ica och kurerar mig istället!
en extra vilodag kan aldrig skada, right?!

Vet inte riktigt vart o hur o när o vad vi gjorde igår, men det blev bara roligare och roligare. Jag o Vickan ramlade in  hos mig vid halv 4 igen så vi hade tydligen haft fullt upp!
Dock kan jag inte låta bli att störa mig på lilla Falköping - staden där andra vet mer om dig än vad du själv gör!



studenten 2013

haha jag är nog ganska knäpp..
Låg och kollade på lite studentbilder från förra året på facebook och började ill-lipa. Jag vill verkligen inte ta studenten, VILL INTE! Kanske borde gå om ett år till.. eller kanske inte!
Helvete vad BF10 är bra, har inte trivts så jäkla bra i en klass innan, o trodde aldrig det kunde bli bättre än i 9EP men det kunde det.

Tänk att vi ska ut på 6 veckors APU denna terminen (+ 1 vecka höstlov) det är lixom 7 veckor utan min klass, är det tänk att jag ska överleva det? :S Tur att det inte är någon APU till våren iaf, hihi då hade jag omkommit! För hur tråkig själva skolan än är, hur mycket ångest man än får av alla läxor och saker som måste göras så krigar man sig dit ändå, och det hade jag inte gjort om det inte var för oss, BF10.






fyfan vad vi är bra!

bodystep

Idag så gick jag till skolan, bytte inrikting så nu går jag fritid och ska inte ha så mycket med barn att göra hihi och sedan hade jag sånglektion. Gick sådär först men sista 10 minutrena gick det awesome! Jag älskar när man känner att man hittar rätt och det bara flyter.

Sedan var det dags för idrott, haha... det är SJUKT vad min kondis förbättrats det sista, för ett halvår sedan hade jag inte orkat springa hälften och idag var jag knappt trött, fnizz!
Efter idrotten var det mys på bf och sedan besökte jag mormor o lite såntdära :)

Den nya bodystep releasen sög... är lite besviken på det men eftersom det är party imorgon så är jag SÅHÄÄÄÄÄR glad ändå. Vet inte riktigt vart vi hamnar osv, men der brukar fixa sig!
Nu ska jag ut och gå lååååååångt, hihi bra där (åt en stor chokladkaka själv nyss + lösgodis, mindre bra)

PUSS


SPÅRA!

blöööhh

Förlåt för tidigare inlägg, fick ett breakdown.. alla har väl bråkat rejält med sina föräldrar lixom!
Har iaf tränat två! pass idag med, kötta säger jag bara.

Imorgon blir det till att ta en sovmorgon för att jag är trött på livet och sedan ska jag genomliga en hel skoldag i form av sånglektion, idrott (intervaller </3) och där var det slut. Efter skolan blir det bråttom till gymmet för den nya releasen och sedan blir det ännu mer bråttom till bussen för tårta hos mamma.

Sover hemma på natten för på lördag blir det pump på morgonen, bra där Jonna!
Ne jag orkar faktiskt inte detta.. ska avreagera mig genom en snabb promenad.. Puss

ångest

orkar inte mer, inte detta med, ger upp
trött på att hyperventilera, trött på livet 
ger fucking upp
måste iväg någon annan stans och det är nu, jävla dumfan
ÅHHHHHHHHHHH

köttaköttakötta

Idag har jag och Anna köttat oss igenom ett step-pass och ett pump-pass... svetten bara rann och jag är glad om jag kommer ur sängen imorgon, så det ska vara med andra ord! 

Annars då? Jo har faktiskt diskat lite, börjat fundera på en inlämning som ska in typ i oktober och skitit totalt i den som ska in i veckan, fuck vad du är bra på att príoritera Jonna... Imorgon har jag ett 4-timmars-hål så ska köpa present till mamma och gå förbi gymmet och fixa lite praktik med min pudding! Det blir grymt, hihihihihihihi osv!

För övrigt är mitt knäskydd i tvätten, och tvättar inte förens på Tisdag em så jag får överleva veckans resterande 6 pass utan det, gissa vem som kommer ha ont? :( Well well, vaskamangöra?

(skickade precis in en inlämning som ska vara inne den 30/9.. vad har hänt? Fy vad jag är duktig iaf!!!!!!!! Ska belöna mig sj med en plugg-fri dag imorgon bara för det, hihihi!)


tränings b-rud!

socker

Kent är bra
Idag höll jag på att dö på gymmet - när man redan tränat i 60min och instruktören skriker NU AVSLUTAR VI MED HUNDRA SPARKAAAR, GOOOOOOOO! då tänker man typ fuck, döda mig, nu tack! Men jag överlevde... Hade velat kötta armar lite mer, men kanske lika bra att spara dem tills pumpen imorgon!

Förövrigt då så diggar jag kent och ska snart plugga i någon timme, hoppas på att somna innan 12 idag med (har gjort det sedan typ förra veckan.. även i helgen) och känner själv hur jag mår mycket bättre nu när det är sååhär, hihi!
Imorgon blir det en "jag har fullt upp och måste stressa"-dag. Kanske kommer ett litet inlägg frammåt kvällningen, när jag varvat ner osv.
Den som lever får se, puss!

friends

Jag tänkte bara titta in och säga hur äckligt jävla bra vänner jag har! Vet inte riktigt vad jag skulle gjort på dagarna utan er... Man vet lixom att om jag är ledsen så finns ni alltid där med en kram eller om jag är cplycklig över något så glädjs ni lixom med mig, fyfan vad ni är bra!


tänk om alla hade turen att få gå i samma klass som en hel jäkla bunt med babes, hihi!
PUSS

shut up and kiss me!

Nu blir jag säkert kär i dig, pinsamt jävla kär i dig
Nu blir jag säkert kär i dig, precis vad man kunde vänta sig



durututuutruu

Ikväll är det fredag
Ikväll har jag tränat
Ikväll har jag diskat
Ikväll ska jag plugga
Vad har hänt?

Imorgon ska jag in och träna vid 9
Imorgon ska jag handla present till mamma
Imorgon ska jag klättra med pappa
Imorgon ska jag äta pizza
Imorgon ska jag tvinga pappa att köpa godis

Chillhelg och jag älskar det!
Skolan idag var ovanligt bra, engelskan gick fort, hade min första sånglektion som gick toppen, på idrotten var det bara en massa skratt och på svenskan satt jag bara och lyssnade på redovisningar och hade en diskussion med världens bästa lärare.
Livet funkar just nu, ganska bra.. Lite mer sömn och ordning på mina läxor och en tid i tvättstugan så hade allt varit perfekt, eller ah nästan iaf (;


wohoo

Har haft skitkul på berget faktistk. Först gick vi en promenad på 5,7km för att sedan äta korv med bröd och börja tagga... hahah jag var aspepp på att ge mig ut och springa! Jag och Matilda H tog svåraste banan och lyckades ta 8 av 13 kontroller på 91min så jag är mer än nöjd! Fick mig allt några rejäla garv, hihihi vi är bra!

Nu ska jag äta mer och sedan börja tagga till gymmet, blir step och kanske lite pump!
Hade tydligen prov imorgon med ju så får se om det blir lite plugg med, åh vad du är duktig Jonna!!!!!!!!!!!!!!!!1

PUSS


vem vill inte vara brun och ha sommar och fest?!

nej

illamåendet är tillbaka igen, jag har tagit min plats på toagolvet med täcket igen, snälla låt det bli morgon snart och snälla låt mig överleva dagen på berget idag!



det där med att plugga

Jag har skrivit 2 sidor svenska, 1 sida samhäll och 2 sidor på en inlämning vi fick idag i pedagogisk ledarskap (och dessutom skickat in den), är jag duktig eller är jag duktig?

Inte så bra att jag felvänt hela dygnet kanske, men har lite mer ro i kroppen nu när jag fått in en inlämning och är halvklar med en annan, som iofs ska in den sista september.. men ändå. Imorgon blir det att skriva mer på samhällen eftersom den faktiskt ska in denna veckan och dessutom borde jag plugga eftersom jag har prov på torsdag morgon, men orkar inte mer nu... Det får gå lite som det går, lovade faktistk att inte pressa sönder mig själv denna terminen!

Så nu klappar jag mig själv på axeln och kryper upp i soffan och myser, hihi!


har töjt örat med, hihih SÅ FINT!


spyr

träningsångestträningsångestträningsångest!

Jag mår jätteilla, känns som att jag ska spy, ligger på toagolvet invirad i ett täcke, hatar att må illa, livet är inte okej.


...hatar alla jävla känslor som svämmar över, hatar att jag är påväg att brista, hatar att det blivit som det blivit, hatar att jag tappat all motivation till både skolan och träning och allt, hatar att man måste kämpa så förbannat hårt i livet, hatar att det är som det är!

Ska sluta lipa nu


no shit

Spenderade förmiddagen på berget, det spöregnade och hälften av alla ettorna var jättekaxiga, med en kombination av lätt hjärnskakning så pallade jag bara halva dagen. Efter korven så blev det till att smita hem, opsi! (Jonna Jeovina SKÄRPNING!!)

Ska strunta i träningen ikväll och vila istället (omg!!) för imorgon är det orientering på berget som gäller, shit vad jag ska springa, eheheh! ...och imorgon kväll blir det till att träna både step och pump, får tagga tills dess ist.. träningsabstinens!

Ikväll ska jag bara sova och strunta i allt plugg som tynger mig, opsi igen... ibland får man ha en dag när man bara skiter i allt!
PUSS

pang pang pang

Idag har jag spenderat massa tid i skolan där vi kollade på film x2 och åt kakor typ.
När jag kom hem från skolan sprang jag rätt in i min hatthylla så nu misstänker jag att jag har en lätt hjärnskakning... hahaha skitskitskit :( Mår lite illa och det flimmrar smått o har sig, opsi!

Imorgon bitti ska jag knata hela vägen upp till mösseberg för att vara funktionär för alla små ettor! 
Eftersom jag körde bodypump förut så kommer träningsverken vara go dessutom, fml lite!

Nu ska jag ta min alldeles för smarta och söndersprängda hjärna och krypa upp i soffan och äta massa gott, PUSS!

jag vill vara brun igen!

weheartit


weheartit







igår

imorses vaknade jag bland boxningshandskar, tomma köttfärsåsburkar, kläder och smink. 
Några bra saker med igår
-Träffade en hel del fint folk
-Pratstunden med Fanny, Malin och Vickan på lekplatsen
-Minst 3 stycken kom fram o påpekade hur snygg (o smal!!!) mage (o ben) jag fått, hihi
-Mysiga kramar
-Lösa massa gammal skit som legat och gnagt
och lite mindre bra saker med igår;
-Pinsamma sms man ångrar
-Överärlighet
-Massa tårar
-Blivit jättesjuk
-Hade jättetråkigt på förfesten
-Det var bara massa små 95or överallt..
-Du och du och du
-Mitt ryck när vi gick från förfesten, felåt
-Dagen-efter-ångest

Så nu tänker jag ta avstånd från festandet ett tag, dels för att det är bra för träningen och dels för att det brukar bli roligare när man haft ett uppehåll!

produktiv dag

Idag har jag;
Redovisat svenska
Failat på ett engelskaprov
Valt en jättesvår engelskabok att läsa
Ätit gott hos mormor
Städat en aning 
Diskat
Vattnat mina halvdöda blommor
Pluggat lite
Gymmat och crosstrainat
Gått en promme

Visst är jag duktig?

Imorgon ska jag;
Gå på begravning
Dra till skolan för 1 lektion
Möta upp vickan
Handla nyttigt 
Städa lite till (diska och torka golv..)
TAGGA TAGGA TAGGA

Vet att man kanske inte borde ut o festa när man varit på begravning men just nu så känns det som att det kommer funka! 
Nu lockar min säng ganska hårt, ska bara ställa in alla glas oså i skåpet och ta en nattismacka, PUSS!

i rymden finns inga känslor

då är det lixom att du har det bästa i hela världen o du kan inte få det bättre, men det är bara det att det är så himla lätt att man bara trillar över på den där andra sidan och så blir man sådär otroligt ledsen igen

veckan

kul att läsarantalet ökade direkt med mitt förra inlägg, kanske ska börja blogga igen.. vem vet?
I veckan lär jag i alla fall ha jäkligt fullt upp, och jag tänker faktiskt göra en såndär tråkig veckoplanering nu igen, och som vanligt är det endast för min egna skull så ni kan ignorera den on ni vill! 

Ikväll; Bli jättetjock på chips o dipp
Imorgon; Städa, Plugga med Josefine och träna bort det jättetjocka med hjälp av spinning och core!
Måndag; Skolan, plugga massa engelska, Träna BP och Aerobics
Tisdag; Skolan, plugga mer engelska, Aerobics, PSI och core
Onsdag; Skolan, börja tagga (heheh), plugga SV med jossen BS och BP och en massa engelska såklart!
Torsdag; Skolan, svenskaredovisning, engelskaprov, plugga engelska, BC osv
Fredag; Skolan, göra ett eng förhör, begravning, skolan igen - TAGGA!
FEZT ;pPPpPpPpPpPpPp

Funkar för mig, fast skulle gärna slippa ha både engelska"prov" och svenska redovisning på samma dag.. och ett annat engelskaförhör dagen efter!

RSS 2.0