No life

Blev lite FÖR mycket inhandlat idag i Göteborg.. Kan säga som så att första lönen typ försvann! Aja, vad gör det om 100 år?
Har även gått nästan 8km ikväll med, trots träningsvärken från hell! Imorgon blir det spinning vid 7, sedan lite gymgym och sedan massa städning innan jobbet! Orkade nämligen inte städa igår, och kommer inte orka ikväll heller.... Roligare att glo på film :))))

Imorgon jobbar jag till 22, blöh, så blir sängen direkt när jag kommer hem! Sova är kul!!
Nästa torsdag tänker jag festa till det rejält :P hahah.. orkar inte!
5 pass kvar på jobbet, pappa kommer nästnästa helg, livet är fint!

Ne jag orkar inte skriva mer nu, ska sätta mig och glo på i rymden finns inge känslor, puss och kram xD^^ xP
2 gamla godingar... herregud Jonna Jeovina, hur såg du ut egentligen?!
 

Trädet

Liveblogg direkt från jobbet!
Det är 3 timmar varje morgon som är otroligt chill, så brukar glo på en film, äta frukost nr 2 och nu alltså även blogga.
Igår jobbade jag 15h för andra dagen irad!! Det var kämpigt, men kommer sitta fint när lönen kommer :) När det var som kämpigast fick jag ett såntdär sms som man behöver ibland såå jag överlevde!
Idag kl 16.01 springer jag ut till mamma som hämtar mig, blir megagym och kalasande hos mormor! Ska även nattsudda jättesent (måste fortsätta städa......) eftersom jag kan sova ganska länge imorgon! Ska nog ev åka till Götet med hon den där Vickan och köpa nya converse eftersom mina inte ville vara med mer :( 

Life is good och jag vill ha min Augustilön NU.. (fast den kommer gå till SuperSaturday så kommer inte bli många kr kvar sedan, damn!)
Förövrigt bara en månad kvar dit, FYFARAO VAD JAG ÄR LADDAD - Stockholm här kommer Atlantica Joy!


I'm alive!

Tro det eller ej, jag lever!
Dog inte då den 14de Juni när jag skulle ut o festa :PpPPpPpP
Just idag sitter jag inne trots att det är superväder ute, vad gör man inte för att få lite ordning på lägengeten! (Ps. det är farligt att åka på semester, allt förfaller och man får SÅHÄÄÄR mycket tvätt...)
Ska klämma in en snabbvisit på gymmet om en timme iaf, innan jag åker hem och fortsätter tvätta. Får sola igen lite i solariet fram i höst sen istället!

Vad har hänt sedan sist då?
-vara 19 är inte så himla rockigt
-varit dum och full
-tappat bort mig själv i göteborg
-varit jättemodig
-varit i danmark
-varit i varberg
-hållt handen
-kramats med saknade tjejerna
-förlorat en kompis till Spanien
-inte tränat något alls, gått upp 5kg
-jobbat 12 pass på jobbet (8 kvar, woop)
-fått min bodystep-licens
-jobbat för mycket så är alldeles för blek

Lite såntdär, ska börja ta tag i livet nästa vecka (eller i slutet på nästnästa iaf, då jobbar jag nämligen mitt sista pass o är ledig en vecka. Massa träning och kunna komma ikapp hemma i garderober osv, NAJS)
 

RSS 2.0