blablabla

Idag har jag;
sjukanmält mig från skolan eftersom min kropp var kaos
legat i sängen till halv 2
gått dit ändå och skrivit ett prov
gråtit lite över allt plugg jag måste göra i helgen
fått reda på att jag var två fucking små poäng från vg på ett prov och börjat lipa lite till
bara ätit mackor med massa leverpastej (och en med kyckling), risifrutti och druckit upp ett helt paket halvnyttig juice
ordnat upp kroppen med lite bodystep - FYFAN VAD JAG ÄR KÄR!

ja, ni fattar, dagen var inte så jäkla party, men bodystepen ordnade upp allt!
Igår skrev jag ett sms; 
"Gymmet har ju blivit en fristad, där existerar inga läxor, där existerar inte mycket krav, inga idioter och man blir bara så jävla lycklig av att bara vara där!"
Och det är ungefär så jag känner just nu, ett lyckorus, en lyckokänsla som spritter ut i fingertopparna!
ÅHH underbara atlantica, underbara step, underbara personal, underbara motionärer
underbara livet!
Det är lite jobbigt, ska på 3h spinning på lördag morgon, så borde ta vilodag imorgon... Men Malin och Carro ska teama på pumpen så kommer bli kul, och är sugen på att dansa så kan inte avboka jamen heller..............
haha min kropp kommer avsky mig på lördag middag!


now dance fucker dance


dagens outfit, vann gjorde jag med! Woohoo
JAG ÄLSKAR ATT DANSA!
<3

dagen

Ibland är jag nog världens bästa dotter! Har hjälpt mamma att flytta hela dagen, trotts att jag har 2 stora inlämningar jag kommer få sitta med i helgen nu istället. Släpade möbler själv hela förmiddagen, eller ja mamma hjälpte ju till med det hon kunde så klart. Sedan åkte jag upp och körde sh'bam och min step. Sh'bamen behövdes för att liva upp mig lite, jag var helt död när jag kom dit med som vanligt tog det ca 3 min innan jag såg ut typ -> :DDDD... Aja, mitt pass gick super och det var superkul att se alla svettas ;).
Efter mitt pass liftade jag hem med loysans mamma, duschade och sprang till ica och köpte sallad... Sedan blev det mer möbelbärning. Fast nu tog jag bara massa lätta saker så som böcker och små bord osv eftersom Rocky och Albin tog allt det tunga, vilka grabbar! 

Nu väntar sängen.. Skulle haft sovmorgon till halv 2, men istället har jag uppsats kl 8................ UTAN DATOR! och vi har inte fått förbereda oss... Kommer dö... Funderar på att försova mig, heheheheheh.... FML

Imorgon kväll är det beachparty på gymmet, ni får nog en outfitbild senare ;)
PUSS

8km

Såhär skrev jag i ett inlägg för ett tag sedan; jag nöjer mig om jag lyckas springa 5 km och gå resten.
Idag tog jag tag i mitt liv, gav mig ut för att prova springa hälsoslingan...alltså 8km. Jag har inte sprungit förens i somras, och då sprang jag i ca 2 veckor och max 4,8km, och var så trött så jag höll på att spy. Så jag var väl inte positiv när jag gav mig ut idag.

Måste ha underskattat mig själv sjukt mycket; efter 5-6km var jag fortfarande så pigg så jag la på massa höga knän och sparkar i rumpan och en rejääl tempohöjning de 2 sista km. Avslutade med en rush uppför mössebergsbacken... och jag var ändå inte speciellt trött....  VAD ÄR DET SOM HAR HÄNT?! 

Det jag vill säga med det här är att träning ger ta mig tusan resultat, ger man sig satan på något så går det!
Ska börja springa 2ggr/v, förutom all träning på gymmet.
En gång - hälsoslingan
En gång - intervaller/backar

Ska jag orka springa vårruset DAGEN EFTER min utbildning inom bodystep så krävs det en del från min kropp. LesMills-utbildningarna brukar tydligen vara så sjukt brutala, så folk säger åt mig att jag inte kommer kunna gå på en vecka, men jag tänker motbevisa dom ;) haha... Ne men står jag ut hela den helgen, kan jag stå ut en dag till!
Ibland är det gött att ha en vilja av stål, WOOP!

Nu ska jag försöka sova lite, har ju 2 prov imorgon... Det jobbiga är att jag inte öppnat böckerna till något av de, så lär gå åt skogen. Bra jobbat Jonnis!


jswoihdf

Försovit mig som tusan idag, snyggt där Jonna...
Ska till bussen om 3 min, orkar inte! Idag är en såndär dag när ögonen åker ihop vad man än gör, och på första lektionen ska jag skriva prov WOHOOOOO....not....
Dagen kommer iaf bestå a prov, matteplugg inför ett prov och lite idrott på det. Sedan tänker jag åka hem och lägga mig en stund, kanske städa om jag orkar.

Ikväll blir det iaf pump och jam och jag är TAGGAD TILL TUUUUSEN!

sjuk

Jag är sjuk... igen!
Så ska slänga på mig lite mjukiskläder och springa till skolan snart.
Har en lektion idag, och där ska vi kolla på film, klagar inte,lite så man orkar när man är sjukling.

Efter skolan blir det att snabb-plugga lite och sedan blir det gymmet för att hålla i mitt pass. Krigare som man är!
Ikväll blir det mer megaplugg, tråkiiiiigt men what 2 do, engelska B kursen är ju snart slut så.. WOOHOO!

Hade studiedag igår och idag var min lärare sjuk så börjar halv 2. Imorgon börjar jag halv 2 som vanligt, så en helt okej vecka kan man väl säga...
Min kropp behover sova så jag klagar inte!
Puss!

en person

Det finns en person, en person som jag bråkat så ofantligt mycket med.
En person jag har kallat alla fula ord som går och som har fått mig att gråta av frustration.
Det finns en person som jag velat hugga huvudet av både en och tre gånger, en person som jag bara rent av varit så jävla förbannad på så jag höll på att brinna upp.

Det är just den här personen som jag vet finns där för mig när jag mår dåligt. Det är just den här personen som alltid, ALLTID, vet när jag behöver henne. Det kan ha gått månader utan att vi har sagt ett ord, också är det som att hon känner på sig när jag håller på och gå under och då trillar det in ett litet sms. Ett sms som för stunden räddar hela tillvaron.

Det är skönt och veta att man har en sådan vän!
Visst, vi kanske inte alltid drar jämt och tycker om varandra, men nog fan finns vi där för varandra när det väl gäller.... och det är det som är huvudsaken!
Vi är som syskon, som två systrar som avskyr varandra för att i nästa sekund älska varandra.

Det finns en person som har räddat mig så många gånger
Det finns en person som jag inte skulle stå här utan
Det finns en person som jag haft så otroligt roligt med
Det finns en person jag älskar!

Puss Emma!

hahahah första bilden ;)

right now

det är ju nu jag behöver er, inte sen, inte förr, utan NU... precis just i denhär stunden.
precis i den här sekunden behöver jag någon för att inte falla sönder totalt

telefonen tutar tomt, smsen är tomma
och jag vet inte längre vart jag ska vända mig
precis i den här sekunden är jag påväg att falla söndet och därför behöver jag er, dig, någon


TAGGATAGGATAGGATAGGA


Jobbigt att jag redan är ÖVERTAGGAD
29 dagar kvar, åhhh!
FYFAN VAD JAG SKA ÖSA!
Aja, får passa på och plugga och träna rejält kommande helger, för att inte dö av övertaggning.
o den sjunde smäller det JÄVLAR!
ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH WOOOOOOOOOHOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

saknar

Jag kan inte annat än att sakna tiden som var för ganska exakt 2 år sedan!
Jag hade precis flyttat hemifrån, och jag gick inte i skolan.
Det enda jag gjorde var att vara galen.

Det blev spontana resor till Uddevalla, Ullared, Tidaholm, Sala och lite varstans. Man hade inga måsten och kunde göra det man kände för! Jag träffade även en person som jag skulle komma att ha en jäkligt rolig tid med.
Saker som jag saknar lite extra hårt är exempelvis;
Att sitta i Floby och ha skittråkigt, få ett telefonsamtal av en man är lite intresserad av att dom kommer och hämtar mig om ca 20 min. Panikfixa sig och undertiden få ett sms där det står "***** tycker att du är snygg ;))" och dö lite inombords av att dom snart är här. Att sedan vara ute hela natten, i en stad man aldrig varit i förut, och bara njuta..

Eller att;
Vakna upp i en säng som kändes som ens andra hem, putta på hon som alltid var så jäkla arg på morgonen och gå upp o dra på lite bra musik. Att sedan duscha i  duschen där vattnet alltid rann ut över hela golvet, använda hårfönen som smält och plattången som luktade bränt.. När klockan blev lunch var det standardmaten; köttbullar och makaroner. För att sedan invänta pojkarna, och bilen med basen.
Bege sig till min alldeles egna, och då nya, lägenget och fixa klart sig. Att ströga runt i bilen med lite för mycket bas och vara så jäkla oövervinnerlig! Att sedan spendera natten på ett dansgolv med de 3 personerna som betydde mer än allt annat på jorden, det var lycka. Att slå sönder sin hand pga missförstånd, att hata, att älska och att somna mellan de 2 personerna man älskade mest på hela jorden.

Eller;
Att sitta ute halva natten och tro att man är attackerad av fladdermöss, att prata tjejsnack om tamponger och killar, att komma på den briljanta idén att sova på studsmattan.
Att vakna av att det regnar och fortsätta mysa inomhus, för många personer i en för liten säng.

Eller;
Att få en rejäl jävla utskällning av sin bästa vän för att man råkat kära ner sig i ens bästa väns bror och allt är lite komplicerat.

Eller;
Att sitta förtvivlad ocg övergiven på en festival, sparka sönder ett tält och inte veta vart man ska ta vägen. Att ringa henne, hon som man inte pratat med på hela sommaren, och vara helt förtvivlad. Att veta att man alltid kunde ringa om det var något, att hon kom på sin rosa pärla 3 mil genom skogen, fast att man bråkat, för att hon hörde att jag behövde henne..

Jag är nog ganska töntig, men vissa tillfällen, som det här, saknar jag det så jävla mycket!
Jag saknar den jag var, och jag saknar allt man gjorde!

inlämningar

Har nu skickat in tre!!!! inlämningar.
Skrivit alla idag, hur duktig är man inte då eller?
hehehe...
Ne, men det var iaf otroligt skönt och ska snart belöna mig sj med lite sömn!
Har ett enormt prov på torsdag som jag ska lägga varenda ledig stund på att plugga till, så behövde få in de här inlämningarna nu innan helgen är slut kände jag.
Just nu är jag extremt tom i hjärnan och Maslows trappa cirkulerar i min skalle, blöööh! Hoppas att jag sätter bra betyg på det här nu, trotts att jag hetts-skrev (kan man säga så?) haha..
Ne nu ska jag sluta snacka strunt och gräva ner mig i min säng!

Imorgon ringer kl 06.50 och jag börjar dagen med sånglektion, önska mig lycka till!
PUSS

RSS 2.0