dig

jag litar helt ärligt inte på dig längre... du har förändrats så jäkla mycket, du är inte den du en gång var, den jag en gång blev vän med.
Jobbigt att man behöver se dig jämt o veta att det inte är som innan.

Tur att man har Manson att trösta sig med ibland, ehehe!
har sovit hela dagen och ska nog fortsätta med detta, ovärd dag med smärta lite varstans.
puss

fuck this

Jag vill inte med till thailand, men samtidigt ska det bli så jävla fucking cepegött att komma härifrån och slippa alla idioter. ÅHHHHHHHH, kanske tar jag åt mig för lätt, jag vet inte... men fan orkar inte mer er längre. Är arg på i princip alla idag, en såndär dag när jag typ dödar alla som ens kollar på mig, trevlig tjej va?

Vill att min Loysis ska svara på mitt sms, behöver massa andra halva så jag kan lagra på mig o klara mig 2 veckor utan henne. Hur sorgligt är det inte egentligen att hon är nästan den enda jag har kvar som jag verkligen litar på. (asså tolka inte det där fel nu, är super glad att jag har kvar henne <3333 men fuckat att jag blivit sviken o tröttnat eller helt enkelt tappat kontakten med alla andra gamla godingar)
just nu vill jag bara ha en stor fet kram som säger allt som behöver sägas av någon. en famn där man vill bosätta sig för resten av sitt liv, Loysis vart är du??!?!??!?!?!

O jag saknar mina gamla pojkar så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen...... kasper, robin, viktor, victor, andreas och jimmy. dom som ett tag nästan visste allt om mig, men nu har jag ingen kontakt med 3 utav dem o ytterst liten kontakt med 2. Tur att Jimmyboii orkar med mig o finns där när jag behöver honom <3

Nu ska jag sluta lipa o sova en stund, är ju trots allt lov!

00.13

tänker prioritera mitt egna välbefinnande nu ett tag, och göra allt för att ta mig tillbaka upp till toppen.
så länge lägger jag ner bloggen.
puss!

RSS 2.0