15.29

Idag är det valborg och ikväll blir det antagligen Ålle (HATAR att vara under 18 o inte komma in på Plantis med resten av tjejerna..)

Är det inte livat på Ålle så drar jag hem o käkar chips istället typ, haha! Det löser sig nog iaf, PUSS!


21.41

Mina grannar festar järnet o jag vill sova, gött.. NE!
Så ska plugga lite ist (eller kolla på film?) Har inte gjort något alls i pluggväg på typ 2 veckor så nu ligger jag skitmycket efter men just nu är det en värdslig sak.. Som Karlsson på taket hade sagt :)
Saknar Emmisen och Cindy massor, helt tomt utan dom! Om jag fick bestämma skulle jag flytta ihop med dom, vore helt perfekt. HIHI <3

Tur iaf att grannen har bra musiksmak... annars hade jag dött, typ iaf. Förstår dock inte alltid varför dem ska festa på torsdagar?! :S äsch, sluta lipa nu Jonnisen!

precis just nu


23.38

CHA CHA BLOGGEN, DAGS ATT SOVA NU? NAHEEE

16.30

Mår riktigt pissigt, som tur är kommer världens baggigaste flickvän hit och tar hand om mig snart (hahaha <3)


22.47

Nu kommer en bildbomb med vad jag haft för mig det senaste;


som ni ser har jag haft ett toppenlov och jag orkar bara inte lägga upp mer bilder just nu, PUSS!

19.01

tänkte bara säga att om 7,5 veckor (50 dagar, EXAKT) så fyller jag år! Hur lite låter inte sju veckor då? Det var inte längesedan det var sju veckor kvar till påsklovet tyckte jag, o nu när det är så vart ute går tiden dessutom fortare. SÅ NÖJD!

Piercing (väntat i 4 år nu..)
Tatuering
Krogen
Körkort
HELVETE VAD JAG GILLARE!

När jag började räkna ner var det typ 283 dagar kvar o nu är det 50.. FEMTIO o då får man tänka att typ 17 av dem lör/sön oså har vi ju nationaldagen och kristihimmelfärd (heter det så?) o sista veckorna i skolan räknas knappt. SHIT, måste börja ta vara på tiden, hihi!

15.54

Idag är jag hundvakt + tvättar, det suger lite eftersom jag hade velat sola.. Imorgonbitti ska jag iaf till gymmet och crosstraina lite och sedan till mormor o dega. Är det bra väder så blir det stek, hihi!

Nu ska jag storstäda min lägenhet, det behövs om man säger så. Så ida har jag haft en "vuxendag" och imorgon blir det en latisdag istället, helt okej i mina ögon.

PUSS


hahahah BFF <33333


00.29

Idag har jag; legat ute i bikini i flera timmar, skrattat åt min släkt som är så sjukt bra, ätit hur mycket mat som helst (påskmat o julbord är årets höjdpunkter), ätit mig mätt på godis och tårta, smsat med en fin person, träffat matilda, pratat om spöken och en massa andra mysiga saker. En helt otroligt bra dag!!

Igår kväll blev det Som's fest iaf, träffade hur många fina människor som helst så jag var nöjd när jag o Vixie stupade ner i säng vid halv 3 tiden.

Just nu ska jag fortsätta äta godis och njuta av livet (imorgon kmr en busig tiger kl halv 9 o väcker mig...)
PUSS



16.43

Nu är Vixie i duschen och snart är det la min tur att hoppa in där. Vi får se lite vart kvällen tar oss, eftersom vi är rätt panka så blir det nog inte Som's fest. Idag har vi ätit hos mormor och legat ute på en filt och bara gottat oss, ska tvinga med henne för att köpa godis snart med, HIHI!
Ska hinna med att städa oxå så borde kanske börja nu, eller.. inte... VENNE
PUSS


hahahahahhahahah hittade lite gamla bilder på mig o Josefine, hello fjortisar <3 hahahahhahahaha dör..

01.47

Ikväll har jag varit på bio med folk och igår var jag på berget med annat folk. Himmlans bra om jag får säga det själv, och nu rapade vickan mig i nacken nyss... så fina vänner jag har <33 hahah, ne men bajs! och nu ska vi bajsa och imorgon ska vi ut på FEZT, WIHO! Haha ne jag orkar inte, PUSS


jag är söt

20.35

Idag har jag legat ute i flera timmar. Tog min filt, en bok och begav mig till mössebergsparken där jag även fick lite trevligt sällskap efter ett tag! När jag kände att min rygg inte riktigt pallade mer gick jag in och frärsade upp mig innan jag gick en lång promenad i shorts och linne (!!!!) som slutade med att jag åt lite hos mormor.

Skulle till körskolan ikväll men var massa missförstånd så ne, här sitter jag nu och har skittråkigt.. HEHEH!
Har iaf haft en helt underbar dag och nu ska jag hitta på något som är minst lika underbart (eller försöka iaf..)
PUSS ALLA FINA <3
mina nya glajders äger, fick dem av farmor o farfar igår! (dom vet hur mycket jag älskar pilotisar, hihihi <3)

23.59

måste bara skriva ner en sak så jag inte glömmer bort känslan; att stå och tro att allt är slut, men ändå nääästan våga hoppas på att det kommer mer, att dem kommer tillbaka ut på scenen.. och så höra Dannys röst börja prata på engelska om att han o hans vänner skulle ut o dansa, och förstå att nu kommer In the club. För att 1 min senare stå upp och hoppa hysteriskt upp och ner och inte ens kunna sjunga med för att rösten bara skär sig men man skriker på ändå och man känner hur tårarna rinner ner för kinden och känna att där vill man stanna för evigt. DET är lycka för mig!

Hur "idolfjortis" det än låter så.. Jag höll mig rätt bra hela konserten och att prata med Erik och Mattias var nemas problemas (tro mig, jag brukar få tunghäfta när jag snackar med ngn ur E.M.D) men just under in the club så gick det inte, vet inte vad som hände.. Undra då hur jag hade varit om jag fått träffa Danny, hahahaha hej fjortis!
Men jag gillare, jag gillar att ha en vettig förebild att se upp till, jag gillar Danny helt enkelt! (jag gillar inte att han stack för sitt MENDXhnwshOIBHD plan..)

23.36

Jag har hittat tillbaka till en gnista jag saknat under något år, och nu vet jag vad det är jag saknat!

allt är helt perfekt för stunden (om det inte vore för bajsdanny o new york då.. men erik väger upp det hela)
Har så mycket tankar som svävar runt i mitt huvud, men ska ändå lägga mig som den lyckligaste tjejen på jorden!


13.08

Ska strax plocka iordning så mycket jag hinner, sedan ska jag till gymmet o dansa o lite så. Shiet vad jag är hurtig, hehe!
O sedan blir det till att fördriva tiden innan det bär av ut till åsarp, ska grilla osv ikväll :)
Frågan är bara vad jag ska göra i de 2 timmarna tills min buss går, hade tänkt gå till mormor me ho va ju inte hemma. O hinner knappt hem till mig på den tiden.... Jaja. Får väl åka svettig ut till mamma, tror hon överlever!

Igårkväll mös jag o Loysan till Vampire Diaries, hon är  rätt bra den tjejen ;))) hoho <3 O precis efter hon hade stuckigt så kom Emma o Rickard o hälsade på, Cindy (emmas hund) var det sötaste jag sett, typ iaf.
Mer än så hade jag inte att säga, satte mig mest här för att slippa städa 888
PUSSPUSS


15.42

Det här lovet ska jag ta det lugnt och bara mysa, grilla och leva. Livet blir så mycket finare då.. Något annat som är fint är att jag flörtat till klassen cheesecake idag, och att jag kom tvåa i klassen i luffarshack, och att jag bara gillar läget precis som det är.



Jag har insett att min senaste kyss: Gav mig pirr i magen.
Kärlek är: När man inte kan sluta tänka på en person och man går runt med jordens största leende på läpparna bara av att tänka på personen. Eller så gör det bara ont..
Jag tycker om: alla fina vänner som gör mina dagar till vad dem är.
Jag avskyr folk som: är dryga, usch vad det är tråkigt!
Jag lyssnar på: Alexandra Stan – Mr. Saxobeat - Radio Edit och vill bara gå loss.
När jag lagar mat: Så tror jag att jag är värsta mästerkocken men det blir alltid ngt som failar... 
Om jag var ett djur skulle jag vara: en fågel.
Om jag var en insekt skulle jag vara: Jag gillar inte insekter.
Jag kommer alltid vara: Jonna Jeovina.
Det finaste som finns är: När man är lycklig och hela livet känns så fint så man bara kan skratta åt allt tokigt som händer.
I sommar: Ska jag bli brun, grilla, festa, ta en öl på en båt bara för att jag kan, ta körkort och massa andra tokigheter man gör när man nyss fyllt 18.
Jag kan: vara jäkligt negativ av mig, men det är något jag jobbar på.
Jag kan inte: Vara ensam, alltså helt själv i mer än något dygn. 
Bebisar är: jobbiga... 
Min mobiltelefon är: en ifån, men väldigt gammal och repig
När jag bakar så bakar jag: Kladdkaka eller negerbollar
Sist jag grät var: Igår eftersom jag hade så ont i huvudet.
Den värsta känslan är: Panik och ångest och ånger.
Den bästa känslan är: Lycka!
Idag har jag: Haft blå kjol, fått hjul till min cykel och ätit påskmat i skolan. 
Ikväll har jag: Inte varit kväll än, gud vad fint
I morgon kommer jag: Åka till Borås o fixa inför E.M.D's spelning.

21.31

Imorgon blir det uppsats och på eftermiddagen ska jag plugga ihjäl mig innan det är dags för PSI. Är så sjukt taggad på att börja träna seriöst nu igen, inga mesiga undenflykter!

Men nu ska jag slänga på ännu en bra film och dö lite under mitt täcke, feber äger.
Resten av min vecka kommer äga-
Ons; uppsats, psi, plugga
Tors; plugga ÄNNU mer, dö en smula, träffa emma?
Fre; plugga *skräll*, skicka in intervjun, body pump och sedan kvällsmys med Loysan
Lör; Borås med Felicia, kvällen?!? fira att det är lov?
Sön; plugga... träffa E.M.D och på kvällen blir det konsert!
HIHI känns inte helt surt trotts allt plugg, sånt äger!

mina tjejer <33

19.03



BE THERE!

16.55

Nu är jag äntligen hemma från skolan, SKÖNT!
Skulle tränat BC idag med Emmsan, men sket i det eftersom jag inte skulle hunnit när vi slutade så sent :( Imorgon ska jag iaf upp och köra PSI, 1,5 vecka sedan jag tränade sist nu.. FUCK! (från o med imorgon blir det skärpning, ingen pizza, ingen skräpmat alls, ingen cola och en massa träning - skäll på mig om jag fuskar!)
Men ikväll ska jag äta onyttigt (popcorn) dricka cola och tagga uppsats imorgon, lär dö men eftersom det är i Svenska och Tom alltid lyckas peppa mig så känns det ok ändå.
PUSS

R.I.P <3


Vissa dagar är betydligt jobbigare än andra... helvete vad jag saknar dig, underbara du <3
det känns helt sjukt att du inte finns längre, att du inte kommer komma springade och skälla och hoppa upp på mig nästa gång pappa kommer. Det känns som att det inte hänt, fan! Fan rent ut sagt...

R.I.P Mitchie <3

08.33

Har datorkunskap, det suger! Inatt sov Matilda hos mig och det ägde, hihi. Tyvärr har jag fått feber oså under natten så har tryckt i mig 2 alvedon och hoppas på att överleva dagen typ, 8-16 är ingen höjdare! På hålet hoppas jag iaf att få lite plugg gjort vilket verkligen behövs om man säger så. Imorses var det strålande sol och nu börjar det komma en massa gråa måln vilket också suger, jag som tom har brillor på huvudet idag.
<
visst ser jag road ut?! heheheh

15.53

Jisses sicket väder, hur kan man vara arg en dag som denna?!
Ska städa mitt bombnedslag till lägis innan jag beger mig ut på en lång promme o ikväll kommer Matilda för vi ska tjocka oss!
SÅÅÅHÄÄÄÄR BRA MÅR JAG IDAG!



hahahah vi äger! <3


13.36

Ligger och funderar på om kvällen igår var bra eller dålig... Slutet var givetvis inte spec bra, idiot! Men hade sjukt kul innan så det väger lixom upp varandra. Träffade iaf på några riktigt trevliga människor och mina tjejer är så bra!
Har ingen aning om vad som händer ikväll, tror att jag ska försöka få tag i mormor.
PUSS

01.37

Är hemma från ålle nu, blev tidigare än tänkt men orkade inte vara kvar när stället kryllar av puckon ^^
Tur att det finns snällt folk som följer en hem iaf :) och att jag har mina godingar!

Ska lägga mig och kolla på film nu, får hoppas på att morgondagen blir bättre, puss!

15.44

Mitt otaggade jag vände någonstans vid lunch idag, har dansat runt sedan 11 typ! Ska lägga mig i badet nu iaf och vid 17 kommer Matilda med pizza 888 och vid 7 kommer väl resten av tjejerna från världens bästa klass (+ filip o viktor) Blir inget party direkt eftersom jag bor i lägenhet, lite synd... men chill iaf :) och vid 22 (när det ska vara helt tyst) dansar vi vidare ner till DJ MANGOO som Dennis skulle sagt!
Ikväll ska jag ha SÅHÄR kul och må SÅHÄR bra, puss alla fina <3
o vem fan är du då?! :S

HAHA min humor 888

16.00

shoppade upp lite väl mycket pengar igår, men det gör inget, här kommer iaf vad jag köpte;

vitt linne från Vero Moda och ett par lite längre jeansshorts från HM
En rutig skjorta och ett svart linne från HM

En ljusrosa tröja och ett par hängslebyxor från Gina

Bara det svarta linnet


Den rosa tröjan med ett par Chinos från Gina (orkade inte ta bättre bild imorses)
Måste tillbaka o köpa ett par till jeansshorts men lite kortare på H&M som jag av någon anledning inte köpte igår...
och så ska jag köpa två par skor jag hittat i skara, sedan har jag så att jag klarar mig i sommar ;)
(eller egentligen inte, men fyller ju år ganska snart osv, tihihi)

15.12

Slängde i en hårfärg i botten igår;
och blev riktigt nöjd;
vilket ledde till att jag spårade;


hahaha nu ska jag lipa över att jag inte får köpa något marknadsgodis iår och städa lite ist!
Ikväll blir det Forza och imorgon blir en fin dag

14.34

...eller är det så att du totalt inte bryr dig?

00.51

jag vet att det löser sig
jag vet att det kommer bli bra
du kommer att finnas här fast inte nu idag



23.06

Kom rätt nyss hem från lilltildis, vi skulle ut på en "liten" promenix med hennes hundar o det slutade med att vi gick runt hela Falköping. Sedan gick vi hem till henne o åt o kollade på vänner o massa bus! HIHI äger!
Nu ska jag spendera hela natten framför meningslösa filmer och njuta av att jag har en enorm sovmorgon imorgon! Det äger sååååååååååå hårt :D


schysst av pappa när jag inte får äta godis på typ 2 veckor till.. men ska inte klaga, JÄKLAR VAD JAG SKA ÄTA HELGEN PÅ LOVET :G

14.04

Klockan är inte mer än två och jag har varit i skolan, handlat mat, övningskört, ätit med pappa, fått ett påskägg, varit på körskolan och packat upp.
Hur skönt lät inte det då? Ska skriva klart fritidskunskapen sedan och skicka in den = sovmorgon till 12.15 imorgon, so nice!
På tal om körskolan, nu är jag inskriven där och ska börja på deras nästa teorikurs (2 maj) och för att det ska hända något sålänge så ska jag gå det där riskettan eller vad det heter nu redan den 18 april (kom precis på att det är lov då, nice). Nu jäklar ska jag ta körkortet, akta er Sverige för nu kommer jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag!

21.55

Har precis kommit ut ur duschen nu, varit på gymmet med Jossen, övningskört o fixat i lägenheten. Idag har jag sprungit runt med ett leende på läpparna hela dagen och det äger, får hoppas att morgondagen äger lika hårt. Blir gött att sluta tidigt och jag ska äta med pappa, plugga, handla och ev dra till mormor en sväng. Ser dessutom fram emot helgen så sjukt mycket!!!!!
Taggar mer o mer för varje dag, kommer blit såååå bra :D
NU SKA JAG PLUGGA O INVÄNTA PAPPA, PUSS!
det enda jag gjort är att ändra lite inställningar i ljus o kontrast osv, ser ni den bruna randen jag har i mitt i allt? Helt weird men äger ändå! :DD

14.15

Sitter i skolan och väntar på pappa, klarade redovisningen bra! Och struntar i porvet imorgon så nu ligger all fokus på fritidskunskapen och matten, så gött! Imorgon slutar jag som sagt 12.05 eftersom jag inte orkar ha hål i 3 timmar för lite musik när jag kan det jag ska göra där. Om jag har tur börjar jag 12.15 på onsdag med, man fick ev jobba hemma med fritidskunskapen och isf blire världens goaste sovmorgon, så glad!!! :D
shenne!!!!!11!1!!!!1

00.54

Det är måndag och jag ska upp om alldeles för få timmar, är jag superpigg? Ja... Men vad gör det om 100 år?
Jag skrev lite, yttepytte på min fritidskunskap förut, borde lägga all fokus på provet/proven? jag har i veckan, men orkar inte. Det är alltid jobbigare att plugga på saker man "måste" för stunden. Usch jag borde sluta tjöta om plugg så mycket på min blogg.. hahaha jag låter ju nästan smart ju!
Nu ska jag som vanligt göra upp ett veckoschema helt för min egna skull som ni inte behöver bry er om;
Måndag - skola, körskola, lägenheten o fix, gym, plugg.
Tisdag - skola;datorkunskapsprov?,sluta kl 12.05, plugga matte, säga hejdå till pappa, handla, tbx till Fkp. (träna?)
Onsdag - skola; fritidskunskap in, plugga matte som bara den, PSI, mera matte.
Torsdag - skola; matteprov, städa, forza, plugga.
Fredag - skola, TAGGA; PARTY!
Jag lär ju inte behöva oroa mig för att inte ha något att göra i veckan alltså... får se om det hinns med någon träning på tisdag, hoppas det eftersom det är body combat. Men det beror på hur bra matten sitter osv.
På fredag ska jag fira att jag varit så flitig och under helgen ska jag inte lyfta en endaste bok, även om jag egentligen borde!
Fint det, får se hur mycket jag bloggar i veckan, den som lever får se!
PUSS
jag är söt när jag övningskör..

18.50

Har tänkt att plugga de senaste 3 timmarna, har fort inte öppnat dokumentet.. Men snart stänger jag av internet o kör gärnet :) Har en redbull som jag sveper i mig frammåt kvällen med så har planerat att hålla igång halva natten typ, hihi!
Imorgon blir det iaf skola, körskolan, lägenheten, gym oså hem vid 21 på kvällen så får bli nattplugg imorgon med (eller så skjuter jag upp dataprovet en vecka till och däckar dirr när jag kommer hem, lät gött)
Mycket kul jag gör va? Typ plugg, plugg, plugg o mer plugg, fast ändå pluggar jag typ aldrig? :S haha..
HAHA nyss sa pappa "jag går nu då, men jag kommer tillbaka.."
jag typ "öhm.. det hoppas jag?"
(Han skulle till Petter en snabbis)
Hahahah var hur kul som helst irl.. cepe!
Ne nu kryssar jag allt vad facebook och msn heter och kör, HEJJA MIG!
2 tuffingar o en fjortis i skolan, hahah!

00.46

Och så var det söndag igen...
Hur mycket har jag pluggat idag då? Absolut ingenting... kommer ångra mig så i veckan men var ute på andra upptåg idag så det bara blev så.
Körde till Skara där det blev en pizza med petter, fia, minah o givetvis pappa då. Sedan åkte vi till Jula o sånt man bara måste göra när man är i Skara. Körde sedan till Skövde (motorvägskörnin) för att jag o pappa skulle gå på bio. Det blev I am number four och chokladpopcorn. Filmen var riiiiktigt bra!! Så den tycker jag att ni ska se om ni får chansen :)
Nu ska jag kolla film så att jag orkar upp imorgon när pappa väcker mig (plugga äger..)
PUSS

19.13

snart kommer pappa och då ska jag bege mig ut till Floby för en helg där, jag gillar inte den hålan!
Ikväll ska jag vila bort min huvudvärk och imorgon ska jag plugga under dagen. På kvällen har det inte dykt upp något spec än, så vi får se vad som händer! Spontant är bäst..
Nu måste jag springa o packa vilket suger eftersom jag alltid får med mig fel saker osv. Det värsta med att behöva pendla.
PUSS

RSS 2.0