en djupare sida av mig

För några år sedan var det en tjej som skrev att hon inte trodde på att det fanns någon mening med livet. Det kanske låter tragiskt, men det var så hon kände. 
Livet innehöll en massa mörker, och tids nog tog det mörka över det ljusa. Att vara lycklig för det hon hade fanns bara inte. När man lägger fokus på allt det negativa så glömmer man tillslut av det positiva i livet. Eftermiddagarna spenderade hon sovandes, i fosterställning, i soffan. Den blommiga filten var hennes bästa vän, hennes enda... 

Efter något år så kom hon till en punkt i hennes liv när hon visste att hon behövde ta sig i kragen. Det var dags att göra något åt problemet. Hon började träna, och hittade tillbaka till sina vänner. Det var inte lätt, och det krävdes många återfall till soffan innan hon började komma ut och trivas bland folk. Sakta men säkert började hon bygga upp en vardag som bestod av mer än soffan. Träning och fika med vänner blev vardagsmat.
Tillslut så tappade hon nästan alla vänner igen, men den här gången så var det för att hon tränade jämt. Upp emot 4 timmar om dagen. Hjärnan bestod bara av tankar rörande träningen. Det gick tillslut så långt att hennes kropp inte orkade mer, och hon gick in i väggen totalt. Då var mörkret där igen och fångade upp henne. Hon tränade inte alls längre, och återgick till soffan. Sedan en dag, fick ett erbjudande henne att vända igen. Att sakta men säkert bygga upp en vardag som funkar. Hon stod mer och mer på sina egna ben, och vågade tillslut tacka ja till något som skulle ändra hennes liv. 

Idag tränar hon så mycket hon bara hinner men lyssnar ändå alltid på sin kropp, drömmer om att starta eget, och älskar livet trots det mörker som ibland uppstår. Idag är hon instruktör, pratar mer än gärna framför folk och går oftast med huvudet högt. Idag vet hon vad meningen med hennes liv är, och hon vågar drömma, hoppas och fantisera om framtiden. Hon gör saker som hon aldrig tidigare skulle vågat, tar risker och utvecklas dagligen som person! Den här tjejen kommer aldrig någonsin falla tillbaka i samma mörker igen, för hon har vuxit i sig själv som person. Den här tjejen är lyckig som aldrig förr, och kan vara lyckligast på jorden just nu!

Den här tjejen är jag...
Vad är meningen med ditt liv?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0