22.01

Kom ihåg; All fokus på träning och plugg nu i helgen. Sista chansen och efter nästa tisdag har jag inget mer plugg på hela sommaren.

Har för övrigt fastnat för spinning så ska köra det imorgon, kanske spartacus med. På tal om imorgon ska jag uppträda inför massa folk på skolan och jag har 40graders feber, igentäppt näsa och igensvullen hals. HURRA! Tur att jag är så bäst så jag klarar det iaf.. ehehe...

Efter uppträdet blir det solning hos mormor innan det är dags för spinningen, hoppas att Burn är lika kul som Cardio var. TAGGARÅÅ!
Ska inte öppna skolböckerna förens på onsdag, lucky me!


12.33

Är lite nyklippt, lite träningssugen och lite arg. Ska upp och träna i em och efter det ska jag till mormor på morsdag-fika! Arg är jag eftersom jag inte får sola på en månad, solarium alltså. Börjar bli jätteblek och var taggad på att sola idag efter gymmet men det sket sig ju eftersom jag inte tror att min piercing skulle uppskatta ett solarium på ett tag, fuck! Gillar inte att vara blek, speciellt inte med min b-day som is coming up.

Aja, vad gör det om tusen år!
På lördag är det Liseberg som gäller och jag är SÅHÄR taggad, WIHOOOOOO!


hello baby

11.03

Igår var jag ute vilket jag inte varit på himlans länge och gud vad jag hade kul! Jag tror att jag måste ha de bästa vännerna någonsin för shit var bra dom är, hela bunten. Det bästa med sådana kvällar som igår när alla är ute och man känner glädjen som ligger som en dimma i luften är nog alla kramar, både från personer man aldrig träffat förr och från ens närmaste. 

Idag ska jag börja kolla på desperata hemmafruar säsong 3 och försöka få ur all hårspray ur mitt hår osv. Vid 17 kommer mamma och då ska vi fika innan det blir tacos hos mig med henne och tiger, hihi!


En liten bild på min piercing jag tog igår, hihi!
SHÄRÅ NÖJD med livet just nu, PUSS

23.42

Har skickat in en inlämning till nu, så har en kvar men den är frivillig så tror inte jag gör den och sedan har jag två prov som nog kommer vara på samma dag, ett musikframtrände och en sak som ska visas för ena läraren sedan är jag FÄRDIGPLUGGAD!

Känns typ SÅHÄÄÄÄR gött, så nu ska jag kolla på tv hela natten för att gå upp jättetidigt och få skjuts till stan innan skolan (där rök min sovmorgon..) men det gör inget för det känns skitbra ändå för tillfället.
Oså är jag SÅHÄR taggad för bodypump imorgon, WIHOO! :D
Tråkigt att det inte blir party på fredag dock men ska äta pizza och kolla på meningslösa serier och titta mig själv i spegeln hela natten så jag ska nog klara mig.
(På fredag-kväll ska ni allt få se.. HOHO)

PUSS!


vill ha tillbaka den hårfärgen men det är för slitet för att färgas igen, men mamma ska klippa det på lördag, så det blir nog brao ändå!

21.53

Nu har jag varit på gymmet, skickat in min inlämning och grejat lite, så skönt! 
Imorgon ska jag försöka hinna städa innan körskolan (eller efter?)
och kanske kanske gymma en stund, fast det känns som att min kropp skulle behöva en vilodag!
Annars kan jag ju alltid plugga på en massa annat som kommer framöver, alltid detta pluggande...

Gymmet gick bra, men har extremt ont efter att ha kört dagligen hela förra veckan.. en vilodag skulle nog sitta bra för sedan är jag fit for fight (snaaaart pump igen, tagga torsdag!)
Jag blir glad av pump, jag blir glad av att jag ska tacomysa med mamma snart, jag blir glad av att teorin äntligen kör igång imorgon, jag blir glad av mormors pannkakor, ja faktum är att jag blir glad av en massa saker.
Ska försöka köra på en positiv vecka, inte ett enda negativt ord, haha oh no :(


For a pessimist, I'm pretty optimistic som Paramore så fint uttrycker det!

13.40

Jag lovar att det kommer bilder om ett tag, ska bara orka lägga över dem först osv.
Fredag; Stack iväg på body pump o la på en massa vikter, kände mig SÅHÄR stolt typ.
Somnade innan kl 12 fast vaknade 4 ggr av olika fyllesms som inte sa något vettigt alls.

Lördag; Gick upp kl 9 och drog till gymmet. Tränade och åt sedan hos mormor.
På kvällen blev det bio i Skövde med Carolinafina och jag bara ÄLSKADE filmen (och mina chokladpopcorn, och carolina, hihi)
Somnade återigen innan kl 12...

Idag; Vaknade vid 11, har skrivit lite på en uppgift som skulle varit inne i fredags och ska bege mig mot gymmet om en stund.

Som ni ser har jag inte pluggat alls typ vilket inte är bra, men har däremot tagit tag i träningen ist så det funkar iaf :)
Har ett mål att jag inte ska lägga mig förens uppgiten är inskickad idag iaf, fast jag orkar inte lägga ner så mycket tid på den osv så det går nog fort bara jag sätter igång!
Har jag någonsin sagt att jag hatar plugg? BAJS


17.01

Imorgon är det fredag och jag ska gå upp halv 6 för att gå en promenad innan skolan och sedan tänker jag vara fredagsfin, tycker skolan blir så mycket roligare då!

Efter skolan ska jag hem och äta och sedan träna. Kvällen spenderas framför mer plugg och kanske lite tv, en extremt lugn och perfekt kväll!
Baby I like it!

15.20

Idag tog jag o Jossen en egen sovmorgon, opsi! Men har verkligen tappat all motivation till skolan nu, tur att det inte är mycket kvar! Sprang slingan på tid idag och var lite över 3 min snabbare än förra året. Tre minuter är ganska mycket ändå så that made me happy. Skulle vilja tacka atlantica för det, hihi <33

Nu ska jag snart laga lite makaronisar och avboka mitt pass på gymmet. Tänker plugga (=kolla DH) istället. Är inte alls taggad på Les Milles party, taggar pump imorgon istället, wihoooooo!
Imorgon är det för övrigt helg och i helgen ska jag träna och sedan på bio med Carolina, supermysigt!


Min kirshti-prick är fortfarande kvar och mitt hår är tunnare än någonsin men jag är glad ändååå!
Ne nu låter min mage arg, bäst att lyda!
PUSS

14.55

+ Får MVG i Kommunikation, Utveckling, livsvillkor och socialisation, Hälsopedagogik och Fritidskunskap i slutbetyg.
+ Ska sova hos Jossisen inatt <3
+ Det är VÄLDIGT få dagar kvar tills jag fyller år
+ Jag lär få minst G på mattenationella vi gjorde idag
+ Har bara ett nationellt kvar i hela ettan

- Migrän :(
- Världens bästa mentor ska sluta, hon som verkligen får mig motiverad till att plugga... emo!
- Har fortfarande en massa plugg liggandes och jag ORKAR inte, ska ta en plugghelg och försöka komma ikapp lite iaf...
- Har gråtit 4 gånger än så länge idag, ehehe opsi

Jag grät tom när jag fick reda på att jag skulle få mvg, det var lixom "alla dom timmarnas slit... för det här... 3 bokstäver på ett papper..." osen bröt jag ihop. Helt normal tjej :S
Tur att jag får spendra natten hos världens bästa lyckopiller iaf <333



Roligare blir det inte idag..... HIHI

13.46

Jag har hunnit att skriva och skicka in en utvärdering, lägga en ansiktsmask, kolla på två DH-avsnitt, gå ut med soporna och städat och kl är inte ens 14. Nu blir det DH fram tills att jag beger mig mot gymmet. Efter det ska jag plugga matte med Loysan och sedan förbereda inför min tvättning imorgon. (KÖP SKÖLJMEDEL!!!)
Det går bra nu, kompis det går bra nu!


Något som går mindre bra är min fd finne som numera är ett sår och gör så att jag ser ut lite som Kirshti Tomita, ehehheeh..

12.00

Jag ska städa, hinna räkna igenom en hel mattebok, skriva en sammanfattning och en inlämning men först ska jag kolla på Desperate Housewives. Det handlar om att prioritera, right? HIHI
Funderar även på att springa ut o geocatcha lite, vi får se!

PUSS

23.09

Jag skulle ju va nyttig, men när Emma o Rickard kommer med 2 chipsrör och cola kan man fan inte motstå... får ösa på gymmet imorgon (och resten av veckan) ist, ehehe.

Har faktiskt, tro det eller ej, kollat på hockey VM. Det var helt Rickards idé men när han sa att han köpte med chips så vare helt okej, hahaah fetto <3
Nu väntar jag på min flickvän som är ute med hunden, ska nog kolla film sen kan jag tänka mig. Jag skulle ha pluggat massor i helgen men har inte gjort ett piss (var ju på skattjakt istället) och det är SÅHÄR illa för nu får jag kämpa järnet i resten av veckan. Fuck livet, hihi!

PUSS

17.01

Igår var vi ute i nio timmar, pappa och jag! Vi var på skattjakt.. Först i Floby med Petter, Fia och Minah och sedan själva i Falköping. Skulle även klättrat en stund med blev bara en gång var eftersom det började regna.......... otur eller vad?! Aja, det var verkligen hur kul som helst att få klättra igen och att jag klarade det på första försöket med, hihihi *stolt*


Hihi en bild från igår, var LITE rädd där uppe så vågade inte kolla ut, ehehhe!

Nu har pappa droppat av mig i Falköping och jag ska springa upp till gymmet för en runda core och möta upp Emma o handla osv. Ikväll ska jag plugga massor (eller...?)
PUSS

15.45

Nu ska jag göra en liten planering för min egna skull, för att inte missa något viktigt!
(Seriöst, det här är inget för er att läsa.. utan bara för att jag ska komma ihåg allt)

16/05 - Redovisning, Teorikurs
17/05 - Dataprov
18/05 - NP Ma A, Tvättstugan
20/05 - Deadline uppgift
25/05 - Ungdomsspelen
27/05 - Åka till Emma över helgen
04/06 - Liseberg
11/06 - Kalas
14/06 - FYLLA ÅR!

För denna veckan;
Mån - Redovisning, Teorikurs med Emma; Ta ut pengar!!!!
Tis - Dataprov, Ingen Eng, Body Combat
Ons; NP, Tvättstugan
Tors; Skriva uppgift, Konditionstest, Body Pump
Fre; Uppgift in, Body Pump, SOVA! 

Utöver detta kommer jag säkert få 100 saker till i skolan och allt annat man ska hinna med så bloggen lägger jag nog lite åt sidan så länge :) 


15.19

Right now;


Nya träningskläder vilket får mig SÅHÄR sugen på att träna, PUMP here i come!
och kanske en springstund ikväll med, får se hur mycket mina kära ben klarar av.

PUSS

23.08

Idag har jag;
Kalasat
Bakat tårta
Ätit chips
Sprungit 2,5km utan att dö
Jublat när Eric Saade gick vidare
Inte pluggat alls

Imorgon ska jag;
Ha en lektion
Gymma
Plugga!!!
Klättra?
NJUTA!

Låter helt okej om du frågar mig!
PUSS

10.09

Nu; städa och frukost
Sen; Stan och sola med Vickan
Ännu mer sen; Skövde och spendera pengar jag inte har

GÖTT MOS!

18.27

Sitter hos mormor, ska snart ut och gå en sväng eftersom jag inte orkade dra till gymmet själv igen.. haha lata kompisar jag har 888
Imorgon blir det nog till att trotsa mitt shoppingförbud så jäkla hårt, jag skiter i sommaren just nu, jag vill leva i nuet. Och eftersom jag just nu behöver massa saker så.. ah ni fattar!

Idag har jag mest myst runt med Vickan och legat i solen och allt man gör när man är sjutton år och det är 20+ ute.
Juste ja; JAG ÄR LEDIG IMORGON, shit vad BF är jobbigt, hihihi!


21.49

Har kommit hem nu, stannade till hos mormor en sväng med efter gymmet.
Körde gärnet idag och det känns verkligen i kroppen, glömde dock min vattenflaska </3 Får hoppas att den är kvar imorgon, hihi!

Imorgon ska jag packa med mig gymkläder, dator, bikini o vara borta hela dagen, full rulle med andra ord.
På onsdag är jag iaf ledig, SÅ SKÖNT <33

SHENNE

15.52

Ni kan ju gissa vad jag ska göra;


(Nej jag ska inte slå ihjäl någon, jag taggar bara träning..)

19.35



HHAHAHAHAHHA JAG ORKAR INTEE, HAHAH!
(för er som inte fattar det roliga har jag fått upp det här varenda helg på första försöket i typ 2 månader, o ibörjan satt jag o typ "YEES, WIHOOO" på skämt alltså.. osen blev det bara roligare o roligare varje gång jag fick det) 
Det är en sån sak man måste varit med när det hände för att det ska bli kul... hahahaha

HUR COOLT!?!?!??!


Nu blev jag glad, hihihihi!

16.07

Nu;


pumpa musklerna på bodypump (ja jag har fortfarande träningsvärk sedan i måndags.. ehehe klen <3)

I helgen ska jag; skriva 2 inlämninar (helst 3)
rensa ur båda mina garderober
gymma
mysa med matilda
träffa emmsanremsan

och jag tycker att det låter ganska bra måste jag säga!

15.05

Jag får nöja mig med det, jag finns i din närhet. Du vet inte om det men det kallas för kärlek.



20.20

Jag är cool och ska nu äta potatismos..


Det här var INNAN jag stack till gymmet idag, tänk vilken arm jag har efter en timmes fightande då.. ehhehehe tur att jag har så bra humor :(

15.52

Nu skulle jag slutat skolan om 8 min, opsi! Hade bad idag och efter det drog jag till mormor och åt lite och sedan blev det bara så att jag hamnade här istället för lektion, inte bra Jonnis!
Men eftersom jag tycker att jag var duktig som gjorde engelskaprovet idag fast att jag inte övat så är jag värd lite chill, hihi.

Ska plugga lite nu innan jag sticker o tränar bort träningsvärken osv och ikväll ska jag plugga ännu mera. Ska försöka bli klar med en inlämning som skulle varit inne i fredags, opsi där med.

PUSS

Jag var lite cool i Lördags :)))

16.16

jag gillar att kramas, det är så mysigt på någe vis. idag har jag kramats massor, och skrattat. det är dagar som dom här som får mig att inte hoppa av skolan. 

Nu ska jag äta ägg innan jag byter om för att prova på body pump med josefine, är inte 100% frisk än men nu kan jag inte hålla mig längre, hiihi!
Kanskeee solar lite med, vi har ju ändå bad imorgon lixom...
Det enda negativa med dagen är att min sambo rymt från mig och kommer nog inte tillbaks förens på torsdag :((

PUSS


så nöjd

RSS 2.0